2777
2789
عنوان

شورت بپوشیم یا نه

747 بازدید | 63 پست

من قبلاً وقتی مجرد بودم خیلی عفونت می‌گرفتم از وقتی که دیگه شورت نپوشیدم دیگه تو مجردی اصلاً عفونت نگرفتم یا خیلی کم بود ولی الان که متاهل شدم دائم عفونت دارم میگم شاید چون الان واژن حساس‌تره نیاز باشه شورت بپوشم اونم شورت که خودم با دست شسته باشم نظر شما چیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از وقتی نپوشیدم دل درد پریودم خیلی کم شده کیست هم دیگه نزدم ...به جاش شلوارک میپوشم زیر شلوار 

شاید از شوهرت عفونت گرفتی اونم باید نظاغتشو رعایت کنه 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

من از وقتی نپوشیدم دل درد پریودم خیلی کم شده کیست هم دیگه نزدم ...به جاش شلوارک میپوشم زیر شلوار شای ...

در اصل اره اول از اون گرفتم ولی الان خوب هم نمیشم یعنی خوب میشم باز شروع میشه 

منم نمی‌دونم بخدا همین هفته قبل دکتر بودم حس میکنم اصلا داره بدتر میشه

منم دو بار رفتم دکتر و قرص خوردم هر روز هم شورتمو عوض میکنم یکم بهتره ولی خب اگه مثلا ۲ یا ۳ روز شورتمو عوض نکنم برمیگرده 

میگم یه سوال اشکالی داره هر روز پروبیوتیک بخوریم؟

عفونت در خانم متاهل اگر ادامه دار بشه همسرش هم باید چک بشه ولی نپوشیدن لباس زیر هم موثره واقعا یه روش درمانیه واسه این ماجرا

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚