2777
2789

بعد به شوهرتون هم بگه بگوفلانی فلان خورشت درست کنه خورستاش خوشمزس...چه واکنشی دارید

به همسرم میگم اینبار که خواست بیاد بگو نیستیم 

مادرشوهر منم همینه،همسرم همیشه یه بهونه میاره

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا دعوت نمی کنه ؟ پیره یا اوضاع مالیش بده یا فقط از روی تنبلی؟

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

خورش درست میکنم با روی باز مجدد میگم بیاد.

مهم نیست اگر خونشون نرم

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
من به شوهرم میگم والا مامانت خوشمزه تر درست میکنه بگو خودش درست کنه ما بریم اونجا

چه زیرکانه😅😅😅

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

مهم نیست بیاد ...قدمش روی چشم 

ولی طبق میلشم غذا نمیزارم...آشپز شخصیش که نیستم ..

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

اگه کلا باهام‌خوب باشه که هیچی

حس خوبی هم میگیرم که دستپخت مورد پسندی دارم

ولی اگه اومدنش با نیش و کنایه باشه خب قطعا ناراحت میشم

بابت دعوت نکردنش نه 

چون هر چی نرم راحت ترم

بابت سفارش غذاش

من زیاد دعوتشون میکنم دوست دارم بیان ولی اونا چون بچه زیاد دارن که ازدواج کردن جرات دعوت کردن ندارن همه گله میکنن. منم درک میکنم شاید دوماهی یبار خودمون بریم 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....