2777
2789
عنوان

اونایی که اسمشان عوض کردن لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 37 پست
توی احادیث و روایات پیشنهاد شده نام نیک بر بچه باید گذاشت و اتفاقا پیشنهاد شده از اسامی ائمه باشه.هر ...

من خودم آدم مذهبی هستم

اسممو تغییر دادم به اسم مذهبی

در کل اونایی که اسم مذهبی دارن سختی زیاد میکشن 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنگین بودن و نبودن کلا جزو علم اسامی نیست.فقط اینکه با تاریخ تولد خودش و والدینش خصوصا مادر، این اسم ...

آره 

اونیکه من میشناختم اسم تمام اعضای خانواده را میپرسید با تارخ تولد و...بررسی میکرد 

حیف اهمیت ندادم

الان دیگه فعالیت نمیکنه مراجعه قبول نمیکنه

من خودم آدم مذهبی هستماسممو تغییر دادم به اسم مذهبیدر کل اونایی که اسم مذهبی دارن سختی زیاد میکشن

نه بعضی ترکیبی ها سنگینه من شنیدم

مثل فاطمه زهرا

یکی هم یاسین شنیدم خوب نیست 

اتفاقا بعضی اسمهای به اصطلاح امروزی و عجق وجق توی دنیای موجودات نامرئی هم هست و ارتعاش خوبی برای آدم ها نداره

نه بعضی ترکیبی ها سنگینه من شنیدممثل فاطمه زهرایکی هم یاسین شنیدم خوب نیست اتفاقا بعضی اسمهای به اصط ...

جدی؟

ما کلا خانوادگی اسم های مذهبی داریم

اسم مامانم زهرا بابام محمد

داداشم علی منم گذاشتم فاطمه  

و کلا سختی زیاد کشیدیم

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

ولی ایشون امرار معاش میکنه

موفق و موید باشه!!! 

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
من خودم آدم مذهبی هستماسممو تغییر دادم به اسم مذهبیدر کل اونایی که اسم مذهبی دارن سختی زیاد میکشن

من از چندتا استاد اخلاق که روحانی بودن پرسیدم این مطلب رو. تاکید داشتن که تغییر نام لازم نیست و اگر چنین چیزی توصیه شده بود، الان جلوی در دفتر مراجع تقلید، صف طویل مادر خواهر مردم بود که برای تغییر نام میومدن.

فرمودن همون نام نیک خصوصا وقتی نام ائمه باشه، بهترین نوع نامگذاریه

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
آره اونیکه من میشناختم اسم تمام اعضای خانواده را میپرسید با تارخ تولد و...بررسی میکرد حیف اهمیت نداد ...

توی علوم غریبه این مطالب اومده

ولی خیلی از وجوه علوم غریبه توی مسائل دینی توصیه نمیشه. گاهی حرامه

اونی که علم اسامی رو بلده با محاسبات به شما میگه اسمتون مناسبه یا نهکه البته بسیاری از علما موافق ای ...

خودمم اصلا تو این فازا نبودم تا تصمیم جدی شد این فکرها اومد سراغم ک نکنه روزگارم بد تر بشه

من میخواستم عرض کنم چندین سال درگیر بودم هیچکس بهم احترام نزاشتکار قانونیشو هیچکی کمکم نکرد و همکاری ...

منم هیچکس همراهیم نمیکنه خودم میخوام عوض کنم حداقل جای جدید میرم اسمی ک دوس دارم رو بگم