2777
2789

و ب خصوص از لحاظ جنسیم زیاد گرم نیس

کاربر جدید نیستم چون از سال ۱۳۹۹ اینجا اکانتی داشتم که به تعلیق دراومده پس لطفا توهین نکنین باتشکر🫶🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید سوخت و ساخت

منم بخاطر بی احساس بودن همسرم ناراحتم ولی کاش دکمه جنسیش هم خاموش بود

لااقل میدونی که فقط بخاطر رابطه بهت محبت نمیکنه و سمتت نمیاد

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

شوهر من زبونی نیس جنسیم گرم نیس ولی کادوهای خوب میگیره دسته گل اما من ناراحتم و هیچکس حرف منو نمیفهمه درکم نمیکنه همه ظاهرو میبینن گل و کادو ولی من دوس دارم مثلا یه غذای جدید میذارم جلوش روتین وار مث همیشه غذاشو نخوره بگه مرسی مثلا نظر بده ذوق نشون بده یا حرف بزنه کلامی قربون صدقم بره یه بارم اون پیشنهاد رابطه بده وووو

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

باید سوخت و ساختمنم بخاطر بی احساس بودن همسرم ناراحتم ولی کاش دکمه جنسیش هم خاموش بودلااقل میدونی که ...

اخه مسایل جنسی روتین مشترکه بین زنوشوهر اونم از دست بدی دیگه باید فرار‌کنی از زندگی

اخه مسایل جنسی روتین مشترکه بین زنوشوهر اونم از دست بدی دیگه باید فرار‌کنی از زندگی

مگه محبت و توجه روتین زندگی نیس؟ 

بخدا همین الانم دلم میخواد از زندگی فرار کنم

از وقتی میاد تا آخر شب مثل دوتا غریبه ایم، آخر شب یادش میوفته زن داره

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

مگه محبت و توجه روتین زندگی نیس؟ بخدا همین الانم دلم میخواد از زندگی فرار کنماز وقتی میاد تا آخر شب ...

میدونم همش جزو زندگیه ولی قرار نیست چون بقیه شرایط اوکی‌نیس اینم‌نباشه میدونم چی‌میگی با مشاور مشورت کن توجهشو جلب کن ببین چشه

میدونم همش جزو زندگیه ولی قرار نیست چون بقیه شرایط اوکی‌نیس اینم‌نباشه میدونم چی‌میگی با مشاور مشورت ...

10 ساله همینه 

باهاش کلی صحبت میکنم یه روز خوبه دوباره میشه مثل قبل

خودمم خسته شدم

هیچکس ماها رو درک نمیکنه حتی همجنس خودمون

دقیقا

کاربر جدید نیستم چون از سال ۱۳۹۹ اینجا اکانتی داشتم که به تعلیق دراومده پس لطفا توهین نکنین باتشکر🫶🌿