2777
2789
عنوان

با شوهر بی احساس و بی توجه باید چ جور رفتار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 33 پست
ن موقع دوستی خیلی خوب بود

شوهرم بهونش کارشه که دغدغه اش زیاده خب واقعا درکش میکنم اما قابل قبول نیس تا یه حدودی خب من چیکار کنم تا ابد تحمل کنم؟

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

مشاور رفتی؟

اره

از نظر همسرم همین که تو خونه وجود خارجی داره کافیه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارهاز نظر همسرم همین که تو خونه وجود خارجی داره کافیه

گاهی دچار افسردگی میشم با خودم میگم کاش شوهرم اینجوری بود چقد خوب میشد رویا پردازی و خیال بافی میکنم به خودشم نمیتونم بگم دعوا میشه دست پیشو میگیره که پس نیوفته 

گاهی دچار افسردگی میشم با خودم میگم کاش شوهرم اینجوری بود چقد خوب میشد رویا پردازی و خیال بافی میکنم ...

این آقایون روح زن رو میکشن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

همین سخته دیگه قلقشو بدست بیار ببین با چی‌بهت محبت میکنه سیاست زنونه

قلقش رابطه جنسیه چه من اصصلا نمیتونم قبول کنم

این آقایون روح زن رو میکشن

دوس داریم همو مطمئنم یه مرد پاکه ولی گاهی دلم میخواد به خاطر خودم بذارم و برم بخصوص بچه هم نداریم راحتتره اما تهش دلم واسش میسوزه و بیخیال میشم

شوهرم بهونش کارشه که دغدغه اش زیاده خب واقعا درکش میکنم اما قابل قبول نیس تا یه حدودی خب من چیکار کن ...

ب خدا از منم بهونش کارشه

چن سالتونه

کاربر جدید نیستم چون از سال ۱۳۹۹ اینجا اکانتی داشتم که به تعلیق دراومده پس لطفا توهین نکنین باتشکر🫶🌿

یعنی تو رابطه بهش محبت کنی روابط غیر اونش خوب میشه باهات؟

خیلی ببخشيد اگه تو رابطه براش سنگ تموم بذارم و پایه اش باشم در طول روز خوبه باهام 

ولی نمیتونم دست خودم نیس 

خیلی ببخشيد اگه تو رابطه براش سنگ تموم بذارم و پایه اش باشم در طول روز خوبه باهام ولی نمیتونم دست خو ...

خب سنگ تموم بذارید واسه هم چی میشه؟ولی دردناکه که تمام رفتار شوهر بستگی به رابطه داشته باشه میفهممت