لئوکوچولو مدیر عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 3679 عنوان آقایون | مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 96 پست چرا انقدر لجبازید ؟؟؟؟؟چرا وقتی ازتون میخایم یه کاریو بکنید انقدر طولش میدین؟؟؟؟؟؟چرا وقتی از خودتون یا خانوادتون انتقاد میکنیم جبهه میگیرین؟؟؟؟ ولی در مورد ما یا خانوادمون تازه میشید نمک و فلفلش و ادامه میدین؟ 1404/08/11 | 10:45 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
h98ـarash عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 1423 از همین پیام معلومه🤣🤣🤣🤣🤣 باور کنید ، وقتی خداوند زن ها رو آفرید ، برای اینکه سنگ صبوری داشته باشند که در مقابل نق زدنا و دعواهاشون صبوری کنه ، از قضا مرد بیچاره را آفریـد.! هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
لئوکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 3679 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣من همسرم قهر میکنه مثلا روشو اونور میکنه میرم قشنگ چندتا سیلی ابدار میزنم بهش ... 🤣🤣🤣🤣🤣
لئوکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 3679 باور کنید ، وقتی خداوند زن ها رو آفرید ، برای اینکه سنگ صبوری داشته باشند که در مقابل نق زدنا و دعوا ... والا بقران من اگ صبوری دیده باشم تازه انگار هیزمه تو اتیشه
نعناکوچولو عضویت: 1403/11/25 تعداد پست: 942 خب با اقتدار و قدرتش کاری ندارم ک ولی حداقل وقتی داری بش میگی فلان چی خرابه حداقل فرداش بره درست کنه ... آره اکثرا پشت گوش میندازن شاید خسته هستن یا هر علت دیگه یکم درکش کن
h98ـarash عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 1423 ارهههههههههجون عمتوننننننن 😅😅😅 هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
لئوکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 3679 آره اکثرا پشت گوش میندازن شاید خسته هستن یا هر علت دیگه یکم درکش کن درکش میکنم ولی واقعا وقتی منم ب وسیله ام هرروز احتیاج دارم و میبینه کارم باهاش راه میوفته ایا درست نیست حداقل روز تعطیل بیاره دوبار زیرو روش کنه دلمخوش بشه؟ ن اصلا انگار ن انگار
h98ـarash عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 1423 والا بقران من اگ صبوری دیده باشم تازه انگار هیزمه تو اتیشه خب این وسط از هر یک میلیون مرد یک چنین اعجوبه ای هم پیدا میشه. هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
لئوکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 3679 خب این وسط از هر یک میلیون مرد یک چنین اعجوبه ای هم پیدا میشه. 🤣🤣🤣خداروشکر اونم رسید ب من🤣🤣🤣
h98ـarash عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 1423 🤣🤣🤣خداروشکر اونم رسید ب من🤣🤣🤣 دیگه خدا شانس بده😅😅 هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
h98ـarash عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 1423 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 😅😅😅🌹 هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
نعناکوچولو عضویت: 1403/11/25 تعداد پست: 942 درکش میکنم ولی واقعا وقتی منم ب وسیله ام هرروز احتیاج دارم و میبینه کارم باهاش راه میوفته ایا درست ن ... کلک بزن بهش بگو داداشم یا یه کس دیگه زنگ بزنم بیاد درست کنه میبینی سریع میگه بیار درستش کنم😆
لئوکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 3679 کلک بزن بهش بگو داداشم یا یه کس دیگه زنگ بزنم بیاد درست کنه میبینی سریع میگه بیار درستش کنم😆 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اینم جواب نداده