2777
2789
عنوان

من بدترین مامان دنیام

191 بازدید | 26 پست

پسرم از روز اولی که به دنیا اومد واقعا اذیتم‌کرده. چهار سالشه. پدرمو دراورده. بحث شیطنت نیست

از همون نوزادی همش گریه میکرد. میگفتم خب رفلاکس و کولیک داره. بعد چااردست و پا رفت، راه رفت، دوید. ولی باز هم بهتر نشد. واسه همه چی لج میکنه، جیغ میزنه، خودشو میزنه، هرجا‌میریم بدنگامون میکنن. فامیلا قضاوتم میکنن. تو خونه ساکته ولی جای دیگه باعث خجالتمه. به خدا خسته شدم. همش خسته و عصبی ام. دوستش دارم ولی نمیتونم باهاش مهربون باشم. فرصت نمیده. انقدر اذیتم میکنه که میبینم کل روز دارم فقط باهاش مدارا مبکنم نه عشق

دیروز نیم ساعت نشستم پیش زنداداشم. دیدم چقدر قربون صدقه ی بچه اش میره. میگفت این بچه عشق منه، دوست منه، 

دلم شکست. 

من هبچوقت پسرمو دوست ندیدم، همش مدارا کردم. بوسش میکنم بهش محبت میکنم ولی جوری ام که‌صبح بیدار میشم میگم کاش بیدار نمیشدم. چون بلافاصله بهانه گیریاش شروع میشه. 

خدایا کاش عمرمو میگرفتی. واقعا درمونده شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجوری نگو عزیزم 

درکت میکنم منم تو همین حس و حال توام 

دوست ندارم روز بشه

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

دختر منم همینطوره

7 سالشه،از صبح بهونه میگیره تا شب

ماهم آدمیم عصبی میشیم گلم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

چرا از دیدن اونا دلت گرفت

بخاطر محبت زن داداشت؟

خودت به بچت عشق نمی ورزی قربون صدقش نمیری؟

نگو باعث خجالتمه

بچته هر چی باشه شما مادری مگه میشه مادر بچشُ دوست نداشته باشه به خودت تلقین نکن

هنوز سنی نداره که

بچه مطمعن باش بی دلیل گریه نمیکنه

دورت بگردم. چهار سال بکوب جیغ و داد کردن شاید سه سالش بی دلیل نبوده، حداقل قدر یه سالشو بی دلیل گریه کرده.

میگه آب میخوام. میگم باشه. تا پاشم آب بدم جیغ و داد میکنه.

شب ساعت ۱۰ شب میگه بریم پارک میگم نمیشه. جیع و داد میکنه

میگم برو دستشویی جیع و داد میکنه

عزیزم منم پسرم اینطوری بود پسر من کم خون بود البته تو ۵سالگی فهمیدم اونم پاش شکست آزمایش گرفتن که عمل کنند فهمیدم.کم خونه، رفت مدرسه پسرم خوب شد منم همش حرص می خوردم عصبانی بودم عین شما ،همه منو قضاوت میکردن میگفتن حوصله نداری تو و هزارتا حرف دیگه بزرگ که شد آروم و عالی شد الان پسرم کلاس هفتم هی زرنگ و باهوش شما هم ناراحت نباش 

عزیز دلم کلاسی مهدی جایی میبریش که مستقل باشه؟

خودت سر زنش نکن یه بچه ذاتش آرومه یه بچه جنگجو و دنبال سر و صدا و نق زدن

خیلی باهاش حرف بزن براش کتاب بخون کارتن مناسب سنش بزار

ببرش با همسن و سالاد در ارتباط باشه

مهد که باشه ناخودآگاه وادار میشه لج نکنه داد نزنه

هیچ مامانی بد نیست . تو فقط یه مامان نا اگاهی که روش های مختلف تربیتی رو بلد نیست . باید قلق بچه تو به دست بیاری . در مورد روش های مختلف تربیتی مطالعه کن با مشاور حرف بزن . فقط مدارا کردن که راهکار نیست باید بدونی کی مدارا کنی کی نه بگی کی مشورت کنید باهم تصمیم بگیرید دوباره هر کدوم اینا هم کلی تبصره و زیر شاخه داره . . اینم بدون انرژی بین مادر و فرزند خیلی قویه اگر این انرژی بینتون منفی باشه تاثیرشو می بینی همون جور که مثبت باشه اثرش دیده میشه . در مورد بچه ات افکار مثبت داشته باش واقعا اثر داره . ضمنا ارتباط پسر و پدر هم خیلی مهمه و هماهنگی پدر و مادر در تربیت 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
عزیزم اگه همین یه بچه رو داری طبیعیه دختر من خیلی خیلی اذیت مبکرد شب که میخوابیدم میگفتم کاش صبح نشه ...

یکی دیگه هم دارم. اون آرومه

مثل بچه ی نرمال گریه اش رو میکنه، بازیش رو میکنه

دورت بگردم. چهار سال بکوب جیغ و داد کردن شاید سه سالش بی دلیل نبوده، حداقل قدر یه سالشو بی دلیل گریه ...

خودت سرش جیغ میزنی؟

چون بچه ها آیینه رفتار ما هستن منم دخترم یه مدت جیغ میزد که بخاطر داد و بیداد خودم بود

هر زمان داد و بیداد کرد نباید تسلیم بشی

بهش بگو وقتی جیغ میزنی من فقط صدای جیغ می‌شنوم حرفت نمی‌فهمم آروم بگو تا متوجه بشم انجام بدم