2777
2789
عنوان

وای چقد مردم بی اعصاب شدن😂

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 30 پست

ولشون کن اسکلارو شیرت خشک میشه 

خدایا شکرت 😘 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ

همشون همینن بعد همینا می‌خوان ازدواج کنن میگن ما دخترساده دوست داریم بخاطر اینکه بعد ازدواج پول لواز ...

دقیقا درست میگی البته جنس خودشونو هم خوب میشناسن

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقش بود بعد چند بار پرسیدن بیای بیرونو پولشو ندی اونوقت حساب کار دستشون میومد.پسرا بی اعصابتر شدند

میخواستم همین کارو کنم بخدا یه لحظه گفتم بزار برم بگم لابد صلواتی هست که قیمت شو نمیگی 😐 بالاخره محل نون درآوردنت هست باید آدم باشی یا نه

من حتاشوهرمم که واسم میمیره و همه چیش به نامم زده اریش نمیکنم چه برسه غریبهمگر عشقم بکشه

خوب می‌کنی عزیزم آرایش پوستو داغون میکنه

من همیشه برا مدرسه آرایش میکردم الانم برا سرکار آرایش میکنم حس خوبی میده بهم ، پوستمم‌ صاف و روشن می ...

من جوش زدم وحشتناک دارم درمان میکنم وگرنه خودم عاشق ارایش هستم هیچ وقت بی آرایش نبودم تو زندگی 🥴😂

میخواستم همین کارو کنم بخدا یه لحظه گفتم بزار برم بگم لابد صلواتی هست که قیمت شو نمیگی 😐 بالاخره مح ...

اعصابت را سر اینا خورد نکن دقیقا درکت میکنم. منم چند روز پیش سر یه اسنپ که یه پسر بود همین اتفاقا برام افتاد‌.

گزارشش هم زدم که درست با مخاطبش صحبت کنه

اعصابت را سر اینا خورد نکن دقیقا درکت میکنم. منم چند روز پیش سر یه اسنپ که یه پسر بود همین اتفاقا بر ...

نه اعصابم خورد نشد چون خیلی دیدم انیحوری واقعا برام مهم نیست ارزش ندارن فقط برام جالب بود که آقایون چقد مارمولکن😂