2777
2789
عنوان

خانوادم بشدت منو اذیت میکنن من از خونمون زدم بیرون چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 63 پست
هرچیم میگم بابام میزنه کسی کاری نمیکنه.ولی اگه با خودشون ازینکارا کنن که پدرادمو درمیارن.یه بار بابا ...

چون از لحاظ حقوقی ولی دم هست 

ایراد از پدرته اون دیوونه س

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار اونجوری نه.ولی مشکلم جای خوابه شبا کجا بخوابم کارم هست

ببین پانسیون ها رو برو ببین 

اگه کار داشته باشی 

پانسیون میتونی بری

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
فضولی؟ این همه باهات حرف زدم گفتم رفتارهای عجیب غریب نشون نده تا پدر مادرت حساس نشن وگرنه اینا کاریت ...

قبول دارم هیجان زده میشم ولی اونا می‌خوان منو مثل مرضیه بی عقل کنن بخاطر حقوق بابام که به دختر میرسه.شما با روند داروهای اعصاب آشنایی نداری اونا مغزو مختل می‌کنه و از کار میندازه.استامینوفن می‌کنه ولی داروهای اعصاب اصلا آرامبخش نیستن از کار میندازه مغزو.

من افراد زیادی دیدم داروی اعصاب میخورن متاسفانه با مرده ها فرقی ندارن و هیچ‌کار نمیتونن بکنن حتی نمیتونن برا خودشون غذا بپزن

اصلا تو خونمون نمیشه کاری کرد همش دعوا و کتکه.من دانشگاه دولتی قبول شدم ارشد.بابام نذاشت برم.نمیزاره ...

عزیزم برو پانسیون فعلا ... البته امن نیست خیلی

دوست و رفیق نداری بری خونه اش ؟

مثلا چی‌کارت‌میکنن

منو میزنن.وقتی میزنن کاری نمیکنن همینکه بعدش جیغ و داد میکنم چرا زدی شروع میکنن صدامو ضبط میکنن به دکتر نشون میدن میگن این خودبخود جیغ میزنم.تحریک میکنن واکنش نشون بدم بعد بگن دیوانس.اگه مدرک ندم دستشون درجا خفم میکنن.به میلشون که رفتار میکنم کاریم ندارن تا یمدت.

گوشیمو میگیرن.درو قفل میکنن میبرن تیمارستان تا بوسیله شوک دیوانه بشم

منو میزنن.وقتی میزنن کاری نمیکنن همینکه بعدش جیغ و داد میکنم چرا زدی شروع میکنن صدامو ضبط میکنن به د ...

چه‌جالب مشابه کارهای بابای من بود.... فقط میدونم باید کار پیدا کنی با یکی اوکی شی که حداقل یه ذره کمکت کنه دوستی چیزی و تا می‌تونی از اون خانواده دور باشی