2777
2789
عنوان

سلام شوهرم الان بردن اتاق عمل

120 بازدید | 6 پست

دوستان ممنون میشم براش دعا کنید. 

پرده گوشش سوراخ بود شنواییش تحت تاثیر قرار گرفته بود 

نگهبانی بالا نزاشتن برم پیشش گفتن بعد عمل بیا تو حیاط بیمارستان نشستم مگه نباید اجازه بدن برم پشت اتاق عمل؟ تا بیاد بیرون؟

قبل عمل زنگ زد گفت دکتر یه قرص برای قبل عمل نوشته بود اینا یادشون رفت بهم بدن الان دیدن رفتن قرص بیارن اتفاقی افتاد در جریان باشی😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش عزیزم تا میاد واسه سلامتیش و اینکه خودت فکرت مشغول نباشه صلوات بفرست و قران بخوان تا آرامش بگیری.

راستی منم سال گذشته دکتر بهم گفت پرده گوشم یه سوراخ ریز داره و شنواییم کم شده البته من چند سال مشکل داشتم هر چه میگفتم گوشم نمیشنوه فکر میکردن الکی میگم.تا اینکه سال پیش بعد شستشویی کامل گوش دکتر گفت پرده گوشت سوراخ شده.

الان قابل عمل نمیدونم هست یا نه🤔

نگران نباش عزیزم تا میاد واسه سلامتیش و اینکه خودت فکرت مشغول نباشه صلوات بفرست و قران بخوان تا آرام ...

مرسی عزیزم جز دعا و صلوات کاری از دستم بر نمیاد 

حتی درست و حسابی باهاش خداحافظی نکردم😢

اون یجوری حرف میزد انگار قرار نیست برگرده 

شوهر منم خیلی وقته گوشاش خوب نمی‌شنید اول فکر میکردم خودشو میزنه به نشنیدن بعد که دکتر گفت پرده گوشش سوراخه فهمیدم راست میگه هی مینداخت امروز و فردا فکر کنم یکی دو سالی اینجوری بود میترسید می‌گفت اگه بدتر شده قشنگ کر بشم چی؟ انقدر من و اطرافیان بهش گفتیم تا راضی شد عمل کنه 

بسلامتی اگر شنواییش بهتر شد بهتون پیام میدم