2777
2789

وقتی حضرت یعقوب و یوسف میخوان بعد ۴۰ سال همدیگه رو ملاقات کنن 

یوسف لشکریان بسیاری رو برا همراهی از پدرش میبره  تا به پدرش بگه این ۴۰ سال دوری ما حکما خدا بوده و خدا همچین حکمتی داشته که من عزیز مصر و باعث یکتا پرستی مصریان بشم 

وقتی به هم میرسن 

پدر حضرت یوسف زودتر از اسب پیاده میشه و به سمت یوسف میدوه 

و به همین خاطر جبرئیل به حضرت یوسف میگه دستانت را باز کن همون لحظه نوری از دست اون به آسمان می‌رود و جبرئیل به یوسف میگه این پیامبری تو بود که ازت گرفته میشه و از نسل تو دیگه پیامبری ادامه نخواهد داشت 

پیامبر بدی از نسل لاوی حضرت موسی ادامه پیدا میکنه 

منبع:تفسیر مجموع البیان جلد سوم صفحه ۴۰۵ 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا 

تو را اَز دور می بوسَم بِ چَشمی تَر خُداحافِظ...مَرا باوَر نَکَردی می رَوَم دیگَر خُداحافِظ.‌..مَرا لایِق نَدیدی تا بِپُرسی حال و روزَم را...برو با دیگران اِی بی وَفا دِلبَر خُداحافِظ...بَرای هَمیشه خُداحافِظ 🖤🩶🤍 

ای کاش راجب ادامه زندگی حضرت یوسف هم سریال می‌ساختند هنوز اول جوونیش بود معلوم نیست بعدش چیا شده

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

ولی این روایت معتبر نیست

منبع معتبره 

پس حرفی نمیمونه 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

آخه یوسف بدبخت چه غروری داشت اونکه تو فیلم برده هارو هم ماساژ میداد و ... به فکرشون غرورش کجا بود

😂😂😂🤣

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️