2777
2789

ارتباطمون قشنگ بود و نازش می کشیدم. تا اینکه یه بار یه مسئله ای بینمون پیش اومد(حال نگین چی بود!) بعد رفت. بعد یه مدت حضوری منو دید دلش تنگ شد و برا آشتی برگشت.👀

منم ازش دلخور بودم ولی قبول کردم. این دفعه تو رابطه ناز و لوس می شدم اینم میخواست مثل قبل بهش توجه کنم که چندان نمی کردم. بعد یه مدت گفت دیگه مجازی کافیه. بریم سر قرار آشنا شیم و با ماشینم ببرمت. بوس و بغل داشته باشیم. منم گفتم نه تو شوهرم نیستی ک اینقدر نزدیک باشم. اشنایی هم اسمش روشه. بیشتر میخوای بیا خواستگاری. دیدم اصرار داره. گفتم میرم و چت و فالو اینستا رو دوطرفه پاک کردم.😶

اینم به غرورش برخورد! 

بعد که دلم براش تنگ میشد هر دفعه می اومدم پیام میدادم و منت کشی می دیدم دیر سین می کنه میزدم تو ذوقش و میرفتم. دوباره و.... یعنی شاید ۷ بار اینا اومدم و رفتم و چتو پاک کردم.

تا اینکه الان جواب پیام هام و زنگ هام عمدا نمیده.

دلم براش یه ذره شده. خیلی دلتنگشم.😢 کسی برام اون نمیشه.

اون اوایل قبل بوس و بغل هم که لوس بازی درمی اوردم می گفت تو بهم اهمیت نمیدی و غرورم می شکنی.

چیکار کنم برگرده؟🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاقل باش خوب کردی که جواب نه بهش دادی اولا این پسر میخواست ازت سواستفاده کنه و سعی میکرد با بی توجهی نظر تو رو عوض کنه ثانیا غرور داشته باش از پسره دل بکن . پسرا وقتی نمیتونن ازت استفاده کنن میرن سراغ بعدی .. توعم عزت نفس داشته باش چرا اینقدر پیگیرشی؟ 

عاقل باش خوب کردی که جواب نه بهش دادی اولا این پسر میخواست ازت سواستفاده کنه و سعی میکرد با بی توجهی ...

وقتی بعد اینکه چتو پاک کردم، بهش پیام دادم و بهم کم توجهی میکرد بهش تیکه پروندم و میزدم تو ذوقش 😶

واسه همون بوس و بغل میخواستد وقتی دیده تو تن نمیده وقت خودشو هدر نداده رفته سراغ بعدی

خب وقتی چتو و فالو اینستاش رو دو طرفه پاک کردم به غرورش برخورد

بعدش که چن بار پیام میدادم همشون سرد بود و منم بهش تیکه مینداختم و میرفتم و بعد چن روز دوباره منت کشی

میگه بهم احترام نمیذاری و غرورم خرد میشه بازیچه نیستم