2777
2789

یکم زیاده ممنون میشم بخونید من بعد از اینکه یکسال از جداییم با یه نفر دیگ گذشته (دوست بودیم چندسال وقصدمونم ازدواج بود) الان میخوام ازدواج کنم از همون لحظه ای ک از اون شخص جدا شدم ازش متنفر شدم چون خیلی بهم بد کرد ظلم بزرگی درحقم کرد کلا میخوام بگم حسی ب اون اصلاااا ندارم به هیچ عنوان ینی بببینم داره تو اتیش میسوزه اب دستم باشه ابو میریزم دور ولی اتیش اونو خاموش نمیکنم  اصلا حسی بهش ندارم ن خاطره ای به یاد میارم ن دلتنگ میشم از همون  لحظه جدایی بعد از چندروز بی حس شدم نسبت بهش و هرچیم ازش داشتم همون یکساال پیش پاک کردم و اینکه از همون موقع ک جدا شدیم بعد از گذشت چندماه تاالان من ب این شخصی ک قراره ازدواج کنیم یه حسایی داشتم ولی خب باهم نبودیم این تااینجا الان سوال من اینه که من الان اسم این شخصی ک قبلا باهم بودیم تو ذهنمه  بی اختیار بدون اینکه خودم بخوام میاد توذهنم خب فراموشی ک ندارم کلا اسمشو یادم بره🤕 البته ن اینکه بهش فکر میکنم دلم تنگ میشه و این چیزاهااا نههه اصلااا اتفاقا فحش و لعنت واسش میفرستم  و همش میگم من عاشق چیه اون بودیم و بیشتر ب این پی میبرم ک نامزدم چقدررررر سرتر و اقا تر از اونه و اون دربرابرش هیچی نیست

خوب ادامه هم داره 😕

ازجوانی گله دارم زجهانت سیرم کوله باری زحسرت زهمه دلگیرم من سرو پای خیالم همه سال بیمارم تا سحر خواب ندارم نه کسی می‌داند نه کسی هست که چون خود به کنارم ماند من و جام و می و مطرب همه دیوانه شدیم گویی از شهر خود دور و بیگانه شدیم تو کمی حرف بزن من به غمم میبالم سربی کسی سلامت که شده احوالم تو چه دانی زجهانم که نداری طاقت تا بریزم غم اسرار نهانم بیرون من همانم که در اوج جوانی نه جوانی دیدم نه جوانی دیدم نه جوانی دیدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب...

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

اینکه اسمش میاد ت ذهنم و بهش فکر میکنم بی اختیار خیانت نیست؟ دیوونه شدم😑😂

الان یه خیانتی هایی میشه که این سوال و بپرسی از کسی بهت میخندن

ازجوانی گله دارم زجهانت سیرم کوله باری زحسرت زهمه دلگیرم من سرو پای خیالم همه سال بیمارم تا سحر خواب ندارم نه کسی می‌داند نه کسی هست که چون خود به کنارم ماند من و جام و می و مطرب همه دیوانه شدیم گویی از شهر خود دور و بیگانه شدیم تو کمی حرف بزن من به غمم میبالم سربی کسی سلامت که شده احوالم تو چه دانی زجهانم که نداری طاقت تا بریزم غم اسرار نهانم بیرون من همانم که در اوج جوانی نه جوانی دیدم نه جوانی دیدم نه جوانی دیدم