2777
2789
عنوان

خانوما من رابطه داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1979 بازدید | 80 پست
یه سوال ببخشید با اون وضع با اون درد رحم آدم به زور راه میره چطوری رابطه داشتی واقعا برام سوال شد

امضات ❤️

رو چشمم🫂

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به چه درد میخورن این جور مردا 😵‍💫😵‍💫کاش حداقل معاشقه بلد باشن که زناشون اذیت نشن انقدر تو مجردی ...

یعنی خود .... باعث زود انزالی هست؟؟ 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
یعنی خود .... باعث زود انزالی هست؟؟

خیلی تاثیر داره 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
براشما چنددقیقه ایه

به قول اون کابر از دور شلیک میکنه 🤣🤣🤣🤣

اوایل ازدواج خوب بود ، بعدش بچه دار شدیم ماهی یک بار هم نداریم ،منم اینجوری راحترم چون خودم سردم 

خیلی تاثیر داره

مرد ها دست خودشون نیست ، من پسر ندارم ، جاریم پسرش آورده بود خونمون ،بچه ۶ ماهه بردن کونش شست اونجاش راست وایساده بود چقدر خندیدیم 

به قول اون کابر از دور شلیک میکنه 🤣🤣🤣🤣اوایل ازدواج خوب بود ، بعدش بچه دار شدیم ماهی یک بار هم ند ...

من بودم خودم و اونو باهم میکشتم 

چون برعکس تو خیلی برام مهمه 😊

چند دقیقه تموم میکنه ؟ خوش بحالت که مسکلی با این حالت نداری

نهایت ۵ دقیقه ، چطور ؟شما گرمی ؟من شوهرم با این حالم مشکل داره ناراحت میشه میگه آدمو از کار میندازی 

شوهرت کم میزاره

نه عزیزم اتفاقا عالیه 

ولی مطمئنی  خانومی 

خیلی سوالات از کاربرا مشکوکه 🫥

من بودم خودم و اونو باهم میکشتم چون برعکس تو خیلی برام مهمه 😊

خب دیگه شما باید باهاش صحبت کنی بگی مدت معاشقه زیاد باشه و اول شما راضی شید بعد خودش .