2777
2789
عنوان

خانوما من رابطه داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1979 بازدید | 80 پست
من سیکلم چهل روزس آخه تنبلی تخمدان دارم میکم شاید نشدم ولی دیک نمیزارم رابطه اتفاق بیفته

روز دوم خونریزی خیلی شدیده .امکان نداره حامله باشی خودتونم که گفتید خون غلیظ ازم  میاد👌🏼

SHREEM

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من صفحه اول گفتم حامله نمیشی چندین نفر ریپلای کردن چرا میشه💔😂

از نظر پزشکی میشه حالا شما به نظرات مخالفت بخند ولی علمی تایید شده است 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

حامله نشدی بیخود به خودت استرس نده بدتر سری بعد عقب می نذازی بی خیال باش توپریودی تخمکی وجود نداره اصلا رحم ریزش داره احتمالش خیلی خیلی کمه ولی از نظر شرعی وبهداشتی  درست نیست  که در پریودی رابطه داشته باشی دیگه به هیچ‌وجه  قبول نکن 

آخه ۱ دقیقه 😑😑😑چه کاریه خوب از دور شلیک کنه 😅

۹۹ درصد مرد ها همینن ، من باشگاه میرفتم چند ساااال همه زن ها میگفتن شوهراشون یک دقیقه ای 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
۹۹ درصد مرد ها همینن ، من باشگاه میرفتم چند ساااال همه زن ها میگفتن شوهراشون یک دقیقه ای

به چه درد میخورن این جور مردا 😵‍💫😵‍💫

کاش حداقل معاشقه بلد باشن که زناشون اذیت نشن 

انقدر تو مجردی خود..... میکنن زود... میشن 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
پس چیکار کنم خیلی میترسم از بارداری ممکنه اتفاقی نیوفته باشه

یه سوال ببخشید با اون وضع با اون درد رحم آدم به زور راه میره چطوری رابطه داشتی واقعا برام سوال شد 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره