2777
2789
عنوان

بچتون رو مهندسی نفرستید

| مشاهده متن کامل بحث + 2941 بازدید | 124 پست
موقعیت و شهر و زرنگی خود طرف مهم ترهتوی شهر ما مهندسی عالیهپسرخاله من مهندسی مکانیک خود ولی از قبلش ...

خوب منظور چقدره؟ ماهی ۶۰ تومن؟ رشته های دیگه راحت میشه ۱۰۰ درآورد...تو مهندسی هم اگه زرنگ باشی کسل و کار خودتو را بندازی خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من خودم حقوق خوندم همکلاسی های من ک همه رفتن دنبال وکالت از پس اجاره و هزینه ها بزور بر میان.عم ...

نه بابا من دختر خالم وکیل شد شوهرش مهندس برق بود ...شوهره هم رفت لیسانس حقوق گرفت وکیل شد...مصرفه حتما...عروس خالمم وکیل...خالم گفت مثل آب خوردن داره پول درمیاره

خوب منظور چقدره؟ ماهی ۶۰ تومن؟ رشته های دیگه راحت میشه ۱۰۰ درآورد...تو مهندسی هم اگه زرنگ باشی کسل و ...

خوب وقتی پایه حقوق ۲۰تومنه برای شما ۶۰تومن ناچیزه؟؟

چرا یه تعداد محدودی را مقایسه میکنید

خیر حقوقش ۵۰تومنه ولی کارخونه های اطراف میره وقتی نیاز داشته باشن ساعتی ۱تومن میگیره

ساعتی ۱میلیون کمه؟؟ 

دو روز یا ۳روز یبار هم متفرقه میره با ساعتی ۱تومن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

بهتره تو انتخاب رشته و شغل واقعیت های جامعه رو درنظر بگیرین نه صرفا ی مورد دو مورد.همیشه تو هر صنفی استثنایی هست.برق مکانیک هم بازار کاردارع هم درامد بخصوص شهرهای صنعتی یا شهرایی ک معادن زیادی داره ک حقوقشون هیچ ربطی ب اداره کار نداره پزشکی هم بدون تخصص درامد ندارع ی سرب درمانگاه ها بزنین حقوق پزشکان عمومی روبپرسین ولی وقتی وارد تخصص میشن حقوقشون واقعا چشمگیر میشه

بهتره تو انتخاب رشته و شغل واقعیت های جامعه رو درنظر بگیرین نه صرفا ی مورد دو مورد.همیشه تو هر صنفی ...

نه پزشکی فقط تخصص درآمدشون میلیاردی میشه...تو حالت عادی هم کارهای زیبایی که بالا ۲۰۰ دارن...عمومی خالی هم ۶۰ ۷۰ دارن بد نیست