2777
2789
عنوان

بچتون رو مهندسی نفرستید

| مشاهده متن کامل بحث + 2940 بازدید | 124 پست
بله وقتی میشه با درس خوندن درآمد بیشتری داشت

خوب زیاده دیگه

مثلا مهندس برق میشناسم اول باید پولش بزنی به حساب تا بعد بیاد سر دستگاه ببینه چرا خرابه

اینجا وابسطه به دولت و استخدامی نیستن کار فنی زیاده و موقعیت شغلی زیادتر

ننشسته بگه من مهندس برقم چرا کسی استخدامم نمیکنه

کار خودش داره و ۳تا شاگرد

فقط‌میدونم شاگردهاش که درس نخوندن و به اصطلاح تجربی یاد گرفتن ماهی ۸۰حقوق میده 

حالا ببین درامد خودش چنده

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه وقتی قراره بمیریم چرا شهید نشیم من خودم پرستاری میخونم که برم تو سپاه

وااا چه حرفا، آدم بچشو بفرسته تو دل خطر بگه وقتی قراره بمیریم پس شهید بشه!!!! نه من میخام بچم عمر طولانی داشته باشه و شغل خوب و آینده ی خوب داشته باشه و زندگیش پر آرامش باشه ، شهادت چیه 

وااا چه حرفا، آدم بچشو بفرسته تو دل خطر بگه وقتی قراره بمیریم پس شهید بشه!!!! نه من میخام بچم عمر طو ...

بچه باید خودش تصمیم بگیره چه رشته ای بره من برا خودم گفتم علاقه دارم نه بچم بچه من اختیار داره هر رشته ای دوست داشته باشه بره یا اصلا درس نخونه یه هنر یا مهارتی یاد بگیره 

آره کلا رشته ریاضی و انسانی خوب نیست خواهرزادم مهندس برق دانشکاه دولتی معدل الف نخبه دانشگاه اما چون ...

انسانی که خیلی بهتر از تجربه تنوع شغل هاش و...

اما من خودم تجربی ام هدف هم پزشکیه اما خب اونی هم که به درآمد میلیاردی میرسه باید یه ۱۵ ۲۰ سال جون بکنه .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

انسانی که خیلی بهتر از تجربه تنوع شغل هاش و...اما من خودم تجربی ام هدف هم پزشکیه اما خب اونی هم که ب ...

پزشکی نشد پیراپزشکی کلی رشته هست فرهنگیان آوردن هم راحت تره تا انسانی اما انسانی رشته تاپش فرهنگیان و حقوق و روانشناسی و حسابداری اونم دانشگاه های خوب فقط بدرد میخوره با حسابداری و مشاوره دیگه هیچی نداره 

پزشکی نشد پیراپزشکی کلی رشته هست فرهنگیان آوردن هم راحت تره تا انسانی اما انسانی رشته تاپش فرهنگیان ...

متاسفانه توی کشور ما اینجوریه وگرنه جامعه به بچه های انسانی نیاز حیاتی داره :)

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

پزشکی به زودی اشباع وداغون میشه اوضاعش

مثلا چجوری میخاد اشباع بشه؟ 

ی حرفا میزنین 

فکر کردی همه اینا ک پزشکی قبول میشن میتونن تااخرش ادامه بدن؟؟؟ نه جانم نصفشون انصراف میدن 

پزشکی ادامه دادن کار هرکسی نیست .

بعدم پزشکای قبلی عمر نوح ندارن ...قبلیا میرن جدیدا جایگزین میشن .

از طرفی جهان ب این پهناوری ...کلیشونم مهاجرت میکنن ...پس بهتره دعا کنی چهارتا درست درمونش بمونه تو ایران تا ب داد مردم برسن

بچه باید خودش تصمیم بگیره چه رشته ای بره من برا خودم گفتم علاقه دارم نه بچم بچه من اختیار داره هر رش ...

بچه ی منم نهایتا هر رشته ای علاقه داشته باشه اجازه میدم که بره مهم اینه که تو زندگیش راضی باشه ، ولی من والد هم باید کمکش کنم و راهنماییش کنم و نذارم انتخابات اشتباه کنه که بعدا تو دردسر بندازتش

مثلا چجوری میخاد اشباع بشه؟ ی حرفا میزنین فکر کردی همه اینا ک پزشکی قبول میشن میتونن تااخرش ادامه بد ...

بله داداش منم همیشه میگه پزشکیو تا آخر خوندن کار هر کسی نیست وگرنه خیلیا با سهمیه قبول میشن راحت