2777
2789

تو جای خلوت با نم بارون ریز و برگهای ریخته شده کف زمین 

بشینم و اونم بشینه کنارم کلی باهم حرف بزنیم بخندیم و بغلش کنم 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

خدا مگه جسمه؟؟؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

خب با نماز و دعا حرف بزن این طوری هم حرف بزن.  هیچ کدوم مانع اون یکی نیست

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب با نماز و دعا حرف بزن این طوری هم حرف بزن. هیچ کدوم مانع اون یکی نیست

هم نماز میخونم هم دعا میکنم ولی اینا برای خلوت من با خدا کافی نیست 

یه موقع دوست داری مثل یه همدم و همراه با خدا صحبت کنی که خیلی هم عالیه 

ولی یه جاهایی هم لازمه با خدا مثل یه معبود راز و نیاز کنیم 

یه جاهایی راه و خواسته درست گم می کنیم و لازمه در قالب دعا بفهمیم چطوری و چه چیزی باید از خدا بخواهیم.

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

هم نماز میخونم هم دعا میکنم ولی اینا برای خلوت من با خدا کافی نیست

اصلا درستش اینه که ادم دائم الذکر باشه.  همواره با خدا در ارتباط باشه.  حالا یا با ذکر گفتن یا مثل شما راز و نیاز کردن و صحبت کردن

یه موقع دوست داری مثل یه همدم و همراه با خدا صحبت کنی که خیلی هم عالیه ولی یه جاهایی هم لازمه با خدا ...

کلا دوس دارم بغلش کنم نه با حس نه چیزی با جسمم میدونم غیر ممکنه ولی حسیه ک من بهش دارم بنده اصلا خوبی نیستم خودمم میدونم ولی دوسش دارم 

اصلا درستش اینه که ادم دائم الذکر باشه. همواره با خدا در ارتباط باشه. حالا یا با ذکر گفتن یا مثل ش ...

چه ذکری پیشنهاد میکنین شما ؟

کلا دوس دارم بغلش کنم نه با حس نه چیزی با جسمم میدونم غیر ممکنه ولی حسیه ک من بهش دارم بنده اصلا خوب ...

منم یه دورانی خیلی حس تنهایی و بی کسی می کردم یادمه بعد نماز صبح همیشه رو جانمازم دراز می کشیدم و دلم می خواست حس کنم خدا من بغل کرده و آرامش پیدا کنم🩷

منم یه دورانی خیلی حس تنهایی و بی کسی می کردم یادمه بعد نماز صبح همیشه رو جانمازم دراز می کشیدم و دل ...

منو یادت نره سر نمازت 

فقط یه دعا برام کن اونم اینک منو معتاد نماز و عبادتش کنه و لذت عبادتو ازم نگیره 

چه ذکری پیشنهاد میکنین شما ؟

من یه بار زنگ زدم دفتر مرجع تقلید گفتم بهترین ذکری که می تونم همیشه بگم چیه گفت صلوات هست با اون قسمت دعا برای فرج امام زمان. 

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

(چون هم باعث تعجیل در فرج می شه هم چون برای تعجیل فرج دعا کردی امام زمان هم بهت توجه خاصی داشته باشه و همین توجه باعث می شه به مرور گره از مشکلاتت باز بشه)

من یه بار زنگ زدم دفتر مرجع تقلید گفتم بهترین ذکری که می تونم همیشه بگم چیه گفت صلوات هست با اون قسم ...

سعی میکنم بیشتر بگم زین پس 

امام زمان پناهت باشه عزیزم