2777
2789
عنوان

عجب اشتباهی کردم

154 بازدید | 16 پست

رفتم کلیپ های مربوط به سودان دیدم 

شما اصلا نگاه نکنید 

حال آدم بد میشه 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
بله نتیجه جفتک انداختن یک نفر شد شکنجه و آسیب روانی و فروپاشی انسانیت یک ملت

افتضاح وضعیت 

خدا کمکشون کنه

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی چی هس؟

جنگه

چ جنگی کاش موشک و بمب میزدن. 

ادما رو زنده ب گور میکنن

ی مادر با دوتا بچه ش با یه طناب اعدام کردن 

اللن دقیقا با کی میجنگه؟

جنگ داخلی 

ی گروه مال امارت میگن

و همون نفر الان در زیر لوای آمریکا داره تحصیل میکنه و مردم بدبخت زنده بگور و سوزانده میشن

من دو تا کلیپ شطرنجی شده تقریبا دیدم  دلم میخواست بجای درد اون زن که سه تا بچه‌هاش بغلش بودن جیغ بزنم 

زهد ریایی،جهل مقدس...
من دو تا کلیپ شطرنجی شده تقریبا دیدم دلم میخواست بجای درد اون زن که سه تا بچه‌هاش بغلش بودن جیغ بزن ...

یدونه بود قبر کنده بودن دستاس بسته بودن مجبورش کردن بخوابه تو قبر خاک ریختن روش 

یکی بسته بودن انداخته بودنش تو اب

یدونه بود قبر کنده بودن دستاس بسته بودن مجبورش کردن بخوابه تو قبر خاک ریختن روش یکی بسته بودن انداخت ...

نمیشه نگاه کرد اینارو هم تو اینستا بین کلیپا برام آورد روحم شکنجه‌شد از دردشون 

زهد ریایی،جهل مقدس...
من دو تا کلیپ شطرنجی شده تقریبا دیدم دلم میخواست بجای درد اون زن که سه تا بچه‌هاش بغلش بودن جیغ بزن ...

من کلیپهاشونم دیدم

دردناک به معنای واقعی

آلا صلاح این آشوب رو به راه انداخت

و یک مشت احمق هم گفتن سودان تونست ما هم میتونیم

دلیل جنگ داخلی چیه ؟چی میخوان؟

نمیدونم دقیق 

انگار جنبش زن زندگی آزادی راه انداختن بعدش دیگه اینجوری جنگ داخلی شد 

خانمه خودش رفته انگلیس این ها دارن میسوزن