2777
2789
عنوان

بنظرتون این کار من کلاهبرداری از شوهرمه عذاب وجدان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرد ایرانی مگه زبون آدمیزاد حالیش میشه گلم؟!توی خارجه زن پول بخواد اقا کارت های بانکیش رو دو دستی تق ...

خبلی مردا حالیشون میشه

گذشت اون زمان..اونایی ک مرد سوارشون و پول نمیده

خودشون طرف رو عادت دادن..

💕

اسم پس انداز رو بیاری تا قرون اخرش برای خرج جهیزیه ی خواهرش یا عوض کردن دکور خونه ی مادرش یا خرید ما ...

دقیقاااا اینا چی میگن یا شوهر ندارن یا شوهراشون از اسمون نازل شدن

الان برا خودت چیزی داری ؟

آره.

یه مدت یه کار خونگی راه انداختم و بعدش هم آزمون استخدامی قبول شدم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

مرد ایرانی مگه زبون آدمیزاد حالیش میشه گلم؟!توی خارجه زن پول بخواد اقا کارت های بانکیش رو دو دستی تق ...

وااای حالم ازین حرف های کلیشه ای به هم میخوره

مزد ااایرانی هیولا

مرد خااارجی فرشته 🙄🙄🤕

عزیزم چرا میکوبی مردای ایرانی رو؟من نمیگم مردای ایران پیغمبرن ولی از خیلی از خارجیا بهترن...تو همون خارج که میگید هیچ مردی کارتش رو دو دستی تقدیم خانم نمیکنه بلکه بلکه زن و مرد باید با هم کار کنن هزینه های زندگی مشترک دنگی از مسکن و خوراک بگیر تا هزینه های دیگه

اره وقتی بهت پول  اضافی نمیده باید هم اینکارو بکنی

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

والا اونوقت میگن پس انداز کن و‌پول جمع کن ازش جدا شو همشون گفتن

اگه همینجوری بهت پول نمیده یه بار اینجوری کن بعد که خواستین ماشین بگیرین یا خونه یا یچیز مهم اونجا دربیار بهش نشون بده بگو اینکارو میکردم تا بهت کمک کنم ببین الان چقدر خوب شد برات پول جمع کردم 

اونوقت اگه آدم باشه بهت اعتماد میکنه میده اگه دوس نداره دیگه براش پول جمع نکن ولی درکل شوهر باید هرماه علاوه بر نفقه که میده یه مقدار پول تو جیبی هم به زنش بده وظیفه شه 

کارت نادرست هست 

اگر کارت درست بود واقعیت رو با شجاعت میگفتی

این مدل کار ها نشانه عدم اعتماد به نفس، ضعف هست

شما اگر این همه به پول علاقه و نیاز داری بهتره نون بازو خودت رو بخوری نه اینکه بی اطلاع و با دروغ از کسی پول بکنی!

همین کارهارو می کنید که اکثر آقایون فکر میکنن دختر ها آویزون جیبشون هستن