2777
2789
طراحی سایت بری هم درآمد داره هم وردپرس هم کدنویسیزبان برنامه نویسی هم پایتون خوبه راحت تر از همشم هه

پایتون درآمد خوبی داره؟

چون من کاملا مبتدیم خب 

بنظرتون اگه کلاس نرم خودم میتونم یاد بگیرم با استفاده از هوش مصنوعی ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پایتون درآمد خوبی داره؟چون من کاملا مبتدیم خب بنظرتون اگه کلاس نرم خودم میتونم یاد بگیرم با استفاده ...

اره اما دوره ها شرکت کن خودت هی پروژه درست کن 

اره کلا برنامه نویسی خوبه از خود هوش مصنوعی هم میتونی بپرسی کدوم خوبه

شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند؟!💔

اره اما دوره ها شرکت کن خودت هی پروژه درست کن اره کلا برنامه نویسی خوبه از خود هوش مصنوعی هم میتونی ...

دوره چی منظورتونه؟ متوجه نشدم آخه مبتدیم خیلی تازه انگار میخوام بدون هیچی برم تو کار .بنظرتون اصلا با این وضع به جایی میرسم ؟!

دوره چی منظورتونه؟ متوجه نشدم آخه مبتدیم خیلی تازه انگار میخوام بدون هیچی برم تو کار .بنظرتون اصلا ب ...

اره مگه همه اول کامل بودن همه اول مبتدی بودن 

اول برو زبان هارو ببین اصلا کدوم علاقه داری بعد انتخاب کن 

دوره های که گذاشته میشه توی فنی حرفه ای و جهاد 

اره مگه همه اول کامل بودن همه اول مبتدی بودن اول برو زبان هارو ببین اصلا کدوم علاقه داری بعد انتخاب ...

خیلی متشکرم 

ببخشید سوالام زیاد شد 😅

آخرین سوالمه 

بنظرتون بدون شرکت تو این دوره ها میتونم درامد داشته باشم تا بعد برم واسه مدرک گرفتن 

اتفاقا قصد داشتم برم جهاد دانشگاهی گفتم فعلا خودم یاد بگیرم

از همه زبانها میشه درآمد داشت نه؟

خیلی متشکرم ببخشید سوالام زیاد شد 😅آخرین سوالمه بنظرتون بدون شرکت تو این دوره ها میتونم درامد داشته ...

سوال آخرت نمدونم الان کدوم تو بورسه 

اگه بتونی تو خونه خوب یاد بگیری فرقی نداره