2777
2789
اینم نچراله عزیزم

منظورم اینه دخترای خوشگلی ک من دیدم نچرالن یعنی عملی نیستن حتی عمل بینی ندارن واقعا خیلی خوشگلن این با وجود اینکه نچراله ولی در مقایسه با اونایی ک من دیدم خیلی خیلی معمولی ب حساب میاد 

منظورمو رسوندم؟😂😂

ندیدم 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من خودم ساکن روستام وقتی میگی قیافش دهاتیه یعنی یه موردی داره بنا به لحنت میگماااا البته که هر ...

نه عزیزم لحنم بد نبود که مثلا میگن طرف فلانه دهاتیه 

واقعا منظورم این مدلی نبود منم خودم خانواده پدرم روستایی بودن

منظورم از چهره بود

الان ما یه سری فامیل داریم که اتفاقا خیلی خوشگل و همشون چشم رنگی هستن ساکن روستا هستن اما خب چهره و تیپ هاشون مشخصه روستایی اند به روز و مدل تهران نیستن چهره ایشونم بنظر من اونجوری اومد

چون آرایشش و مدل ابروش به روز نیست

الانم که همه بینی ها عملی

من خودمم چهره م نچراله شاید از نظر خیلیا حتی امل باشم چون خیلی ساده م

واقعا قصدم توهین نبود و متوجه حرفتون شدم اکثرا حالت توهینی از دهاتی استفاده میکنن ولی من واقعا منظورم همون روستایی بودن بود

خوشگله اگه ترک باشه شاید تبریز باشه 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

عذر میخوام ولی نه نازه نه خوشگله

البته به نظر من اینجوری اومد بقیه ممکنه چهرشو دوست داشته باشن

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

منم با نظر اون دوستمون که گفت چهره اش دهاتیه موافقم. یه حالت خاصی دارن روستاییا که توی چهرشون مشخصه. حسم اینه. حتی از طرز نگاه کردن و خندیدنش اینطور برداشت میشه . 

اصلا توهین برداشت نکنید. 

مثل اینکه بگی طرف مشخصه شمالیه یا جنوبیه.

نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه ولی قصدم توهین نیست.