2777
2789

دوستم رشته خوب  تو دانشگاه روزانه قبول شده من چیز خوبی نیوردم الان ک رفته دانشگاه اصلا دیگ بهم پیام نداده تازه فک کنم استوری هاشم بسته:*

اون یکی رفیقمم زنگ زد خونمون وقتی رتبه ها اومد رتبمو پرسید همون لحظه بعد انتخاب رشته کلا غیب شد پروفایلشم برام بست: من ن تنها سعی کردم همیشه کنارشون باشم بلکه پیاماشونم کامل ج می دادم و حواسم بود ک همیشه اونا اول بهم پیام ندن فقط،ی بار ب یکی ا دوستام گفتم از دستت ناراحت شدم سر ی موضوعی و باهم حلش کردیم همین:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر کار ی ارباب رجوع داشتم هر بار که میومد کلللی با من حرف می‌زد و... ، کلللی میومد سلام. وعلیک و اینا 

دکتری گرفت 

ی روز زنگ زد که دکتری گرفتم، تعجب کردم چون به من ربطی نداشت ولی خب تبریک گفتم و اینا 

از اون روز هر موقع میاد بابت کاری، نه تنها با من حرف نمیزنه بلکه محل سگ هم بهم نمیذاره 

سلام میکنم هم خودش رو برام میگیره 🤣🤣🤣

عنتر عقده ای

دوستی همینه دیگه توام باید بهت بر بخوره پشت کنکور بخونی و یا چیز بهتر قبول بشی

اخه شاید چیزی ک من بهش علاقه داشته باشم سطحش از رشته هون پایین تر باشه یا رسیدن بهش خیلیی سخت باشه برا کسی ک سهمیه نداره و ب نظرم کسی ک قبول میشه باید جنبه داشته باشه