2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه😭😭😭 تورو خدا بهم بگین چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 30 پست
نزار زنگ بزنه بابات، بگو خیلی دلت میخواد پیشت باشم تدارک عروسی رو ببین. به نظرم بزار تا ببینه که از ...

من از اولش از بابام اونقدر حمایت نکردم خیلی ساده بودم😔 از طرفی پول گرفتن عروسی نداره،من خودمو خیلی کوچیکه کردم جلوی همشون 

تو تنها دلیل ادامه دادن این دختری :) sh💍❤️

من همین الان اذیتم اونا نمیگن منتهی خوشم از یه سری رفتار ها نمیاد ازشون و دیگه دلم نمی‌خواد برم

ببین جایی زیاد بری زیادی میشی واقعیته  شعار نیس من هم دوران نامزدیم تا دعوت نمیکردن نمی‌رفتم الانم همینطوره اوناهم اینطوری دعوت کنم میان.نمیدونم چطور برات بگم چندسال دیگه تجربه میکنی همه چی دستت میاد ولی سعی کن حرف پدرتو گوش بدی از تجربه کسایی ک زندگیشون موفقه کمک بگیری. فقط نرو نمون   کوزت نشو. .اندازه که اندازه نکوست...

برای خواهرم دعا کنید سرطان....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوسال عقد بودم خیلی اذیت شدم درکت میکنم شوهرا هم ایده آل فکر میکنن من شوهرم میگفت باید خونه بخریم ...

حالا ما قراره که مستاجر باشیم خودش هم میگه خونه نمیشه خرید منتهی خب پول همون رهن اینا هم فعلا دستمون نیست اصلا هیچی برامون جور نشده😔

من از اولش از بابام اونقدر حمایت نکردم خیلی ساده بودم😔 از طرفی پول گرفتن عروسی نداره،من خودمو خیلی ...

دیر نشده عزیزم. سفت و محکم رو حرفت بمون. بگو اجازه ندارم بیام اگه میخوای خودت بیا خونمون. البته این که رابطه کامل دارین هم بی ربط نیست. نیاز داره دیگه اما اگه کامل نبود مجبور بود زود تو فکر عروسی باشه.الانم میبینه تالب تر کنه شما در خدمتشی.بگو نمیام و تممماامم

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
ببین جایی زیاد بری زیادی میشی واقعیته شعار نیس من هم دوران نامزدیم تا دعوت نمیکردن نمی‌رفتم الانم ه ...

بخدا همینه من این چند وقت خیلی چیزا دستم اومد و به شدت پشیمونم😔 کاش میشد برم سر خونه زندگیم ،شوهرم همش بهم میگه بیا پیشم دوران عقد اذیتم می‌کنه ،بابام تو زندگیش شکست خورد موفق نشد ولی باز نصیحتم می‌کنه حرفاش اکثرا درستن

دیر نشده عزیزم. سفت و محکم رو حرفت بمون. بگو اجازه ندارم بیام اگه میخوای خودت بیا خونمون. البته این ...

قرار بود خودش بیاد گفت بگو من دیروز از سرکار برگشتم بعد چهارشنبه هم میرم سر کار بعد تو پنجشنبه مامان بابام میان دنبالت بیارنت خونمون😶 آره مطمئنم واسه خاطر رابطه هست که میگه بیا وگرنه دلش هم برای من تنگ نشده پشیمون شدم از این لحاظ که رابطه کامل داشتم ولی اون هیچ وقت اینجور نیاز ها باعثش نمیشد که زود عروسی بگیره ،ولی سعی میکنم یه جوری بهش بگم😔

دوهفته میری خونه مادرشوهرت میونی خونوادت چیزی نمیگن؟

آره بخدا😔 خستم از دروغ گفتن من حدود ۱۴نم ۲۱ روز پیش اونجا بودم نمیتونم برم دوباره ،زن عموم گفت نرو زشته برات پشت سرت حرف میزنن فقط شوهرم بهم میگه باید بیای 

قرار بود خودش بیاد گفت بگو من دیروز از سرکار برگشتم بعد چهارشنبه هم میرم سر کار بعد تو پنجشنبه مامان ...

آفرین دختر خوب، ناراحت نباش ولی حرفت رو مصمم بزن و محکم وایسا. نه دعوا نه پرخاش با آرامش حرفت رو بزن. به قول معروف با پنبه سر ببر

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
چون اجازه دادی رابطه کامل داشته باسه اینجوری شوهرت زور میگه

آره دقیقا😔خیلی پشیمونم از این لحاظ کاش اجازه نمیدادم😔😭

آفرین دختر خوب، ناراحت نباش ولی حرفت رو مصمم بزن و محکم وایسا. نه دعوا نه پرخاش با آرامش حرفت رو بزن ...

ممنونم از کمکتون تونستم بهش نه بگم🥲🥺🫂 

ممنونم از کمکتون تونستم بهش نه بگم🥲🥺🫂

آفرین، خیلی کار درستی کردی،