2777
2789

تو دوران عقد هستم بعد من بابام حساسه میگه نباید بری خونه مادر شوهرت اینا وقتی شوهرت هست بعد من تو این چند وقته همش دارم دروغ میگم که وقتی میرم اونجا شوهرم سر کاره 😭😭😔 من همش میرم ده روز با ۱۴ روز میمونم از طرفی من آخرین باری که رفتم به شوهرم گفتم نمیام دیگه تا ۲ ماه دیگه بعد اونم قبول کرد الان زنگ زده بحث دلتنگی رو میکشه وسط میگه باید بیای منم میگم نمیتونم یه چیزی تو ذهنمه تا انجامش ندم و نشه نمیتونم بیام اونجا و میگم حداقل یک ماه دیگه بیا میگه نه این هفته😔 بنظرتون چیکار کنم نمیتونم مدام بابام رو بپیچونم و از طرفی من خودمو سبک میکنم همش میرم اونجا خونشون 

تو تنها دلیل ادامه دادن این دختری :) sh💍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدراازاین دوران بدم میاد کاراتون بکنید زود برید خونه خودتون

متنفرم از دوران عقد😭😭😭 خیلی خسته کننده شده برام ،من خیلی دارم آسیب می بینم ولی شوهرم نه

چرا به شوهرت نمیگی بابام سختگیره در این موارد. درضمن سنگین برو سنگین بیا، نه اونقدر که بگن هووو چرا هرروز اینجاس. نه اونقدر دیر که بگن کجایی چرا نمیای. شوهرت رو متقاعد کن که شرایطش رو نداری.منم بابام سختگیر بود حتی یک بار هم تو دوران عقد شب تاصبح باشوهرم نبودم.

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
کاش به حرف بابات گوش کرده بودی و دروغ نمیگفتی الان پسره و خونوادش عروسیتو هم گرفته بودنو برده بودنت ...

کاشکی😔 ولی عروسی چی اون خانواده اش اصلا نمیان برایش خرج کنن شوهرمم هر چی پول داشت میداد وسایل خونه اش 

چرا به شوهرت نمیگی بابام سختگیره در این موارد. درضمن سنگین برو سنگین بیا، نه اونقدر که بگن هووو چرا ...

بهش گفتم ولی اگه بگم عصبی میشه زنگ میزنه بابام شاید چون میگه ما زن و شوهریم بابات حق ندارد تعیین تکلیف کنه

من دوسال عقد بودم خیلی اذیت شدم درکت میکنم شوهرا هم ایده آل فکر میکنن من شوهرم میگفت باید خونه بخریم قبول نمیکرد بریم مستاجری ولی من حاضر شدم بریم مستاجری ازاین دوران راحت بشم انشاله شما هم خدا کمکتون کنه زود جمع وجور کنید برید خونه خودتون اختیار زندگیتون دیگه دست خودتونه

بسیار بسیار اشتباه میکنی میکنی میری ۱۰روز ۲هفته میمونی یکم سنگین باشه بعدها خودت اذیت میشی

من همین الان اذیتم اونا نمیگن منتهی خوشم از یه سری رفتار ها نمیاد ازشون و دیگه دلم نمی‌خواد برم

بهش گفتم ولی اگه بگم عصبی میشه زنگ میزنه بابام شاید چون میگه ما زن و شوهریم بابات حق ندارد تعیین تکل ...

نزار زنگ بزنه بابات، بگو خیلی دلت میخواد پیشت باشم تدارک عروسی رو ببین. به نظرم بزار تا ببینه که از بابات حساب میبری. بعضی مردها بعدا همین که دوران عقد میری خونشون فردا که ازدواج کردین سرکوفتش رو میزنه.

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
این دوران عقد کی تموم میشه ؟

من دارم وسیله هامو میخرم شوهرم کامله ولی مال من شاید تا عید زمان ببره بگیرم از طرفی اونم تو صف وام ازدواجه ولی من گرفتمش