2777
2789
عنوان

عکس خواستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 65 پست

ببینم 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوباره عکسوبزار من تازه اومدم

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         
ترم سهرفیقام دو سه ساله تو رابطه ن چه رابطه هایی:)خونه خواهرشوهر مادرشوهر ناهار شام ممیرنچقدرررررر ب ...

چ جالب😳

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

ترم سهرفیقام دو سه ساله تو رابطه ن چه رابطه هایی:)خونه خواهرشوهر مادرشوهر ناهار شام ممیرنچقدرررررر ب ...

ترم سه خیلییییییییییییییییی زوده. اگه جدی واقعااا اخلاق و قیافش چشمتو گرفته برو باهاش. اما شاید ترم های بعدتر پسرای خوشگلتر سر راهت قرار بگیرن😁😁

حالا بد هم نیست اگه دلت میخواد یه بار فقط باهاش بری بیرون ببینی چطوریه.

دیگه یک ماه دو ماه با هم بودن اشکال نداره شایدم واقعا پسر خوبی بود.