2777
2789
عنوان

دلم میخاد بچمو بدم شوهرم و برای همیشه از این زندگی برم

| مشاهده متن کامل بحث + 1492 بازدید | 95 پست
میخوابه نیم ساعت بعد بیدار میشه.بقیه میان مثلا کمک کنن یه روز میمونن بلندش میکنن راه میرن دوباره تما ...

یه پسر منم هرکارکردم پستونک نگرفت ولی به دوتاشون با ترفند دادم بزرگ شدن اوناکه پستونک میخوردن خیلی راحتتربود پستونکو شیرین کن بالباش بازی کن باپستونک ،ولی نده بهش تا حریص بشه بهش بعد که حسابی حریص شدبزاردهنش.پستونک ارتودنسی هم باشه حتما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شفا بی نوبت🤲

اتعاقا تو باید خدا شفات بده که می در پی میزایی در صورتی که از اعصاب و روان درست حسابی بهیچ عنوان برخوردار نیستی.و امثال تو چندتا بچه روانی میندازن توی جامعه که باعث انواع جرم و جنایات و فلک زدگی بیشتر کشور میشن.البته الان کاری از دست کسی برنمیاد چون روان سالمی نداری و سه تا زاییدی .خدا خودش کمکت کنه البته بعید میدونم کمکت کنه چون خدا عقلو داده برا استفاده

شفا بی نوبت🤲

بچه هاتم مثل خودت قراره بی مهابا بیان بپرن وسط حرف اینو اون و دیگرانو آزار بدن چون مادشون مثل خودشون اعصاب نداره و میخاد پاچه دیگرانو بگیره بخاطر یه کامنت ک به مزاقش خوش نیومده

یه پسر منم هرکارکردم پستونک نگرفت ولی به دوتاشون با ترفند دادم بزرگ شدن اوناکه پستونک میخوردن خیلی ر ...

دستت درد نکنه عزیزم اینم امتحان میکنم. به نظرت چند ماهگی کمی راحت میشم حداقل ۲۴ ساعته بهم نچسپه؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
درازکش شیر بده

سعی میکنم ولی بلد نیستم. یه چیز عجیب دیگه اینکه فقط یه طرف رو میگیره اون یکی رو انگار نمیتونه نگه داره. همینم خوب نمیخوره فقط محکم میگیره شیرم رو میدوشم میریزم تو بطری بهش میدم. من خیلی تنها و بی تجربم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
دستت درد نکنه عزیزم اینم امتحان میکنم. به نظرت چند ماهگی کمی راحت میشم حداقل ۲۴ ساعته بهم نچسپه؟

هرجوربچه روبار آوردی عادتش بدی تا۵۰سالگیشم بهت میچسبه عادت ندی میره پی کارش دوستم پسرش کنکوری بودمیگفت میشینم کنارش درساشوبخونه پسرمن کلاس چهارمه کاملا مستقله درسشم خوبه.بچه روعادت نده که اسباب بازی ووسیله سرگرمیش بشی نیازاشو رفع کردی بریز اسباب بازی جلوش به کارخودت برس البته تادوسالگی وابسته ان ولی کنارش بشین ولی خودتو مجبورنکن حتماباهاش بازی کنی من دخترم یک ساله است پیشش میشینم میافتم توگوشیم یا کتاب اونم باخودش بازی میکنه هرازچندی میادبوس وبغلی دوباره میره بازی میکنه باخودش یاداداشش

سعی میکنم ولی بلد نیستم. یه چیز عجیب دیگه اینکه فقط یه طرف رو میگیره اون یکی رو انگار نمیتونه نگه دا ...

همشون یه سینه روترجیح میدن سعی کن وقتی گرسنه تره ازهمونی بدی که نمیگیرش تامجبورشه بخوره اصلا تسلیم نشو ندوش هم خودسینه روبزار دهنش

هرجوربچه روبار آوردی عادتش بدی تا۵۰سالگیشم بهت میچسبه عادت ندی میره پی کارش دوستم پسرش کنکوری بودمیگ ...

نمیخوام عادت بدم ولی شده دیگه الان سه ثانیه میذارمش زمین نق میزنه. یعنی ببخشید یه دستشویی میرم تا بیام گریه میکنه. امتحان کردم اصلا خود به خود آروم نمیشه. میگم شاید چهار ماهش بشه بتونه بشینه بهتر شه