2777
2789
عنوان

دلم میخاد بچمو بدم شوهرم و برای همیشه از این زندگی برم

| مشاهده متن کامل بحث + 1492 بازدید | 95 پست

من پسرم خوش خواب و خوش غذا بود 

اما دخترم اشکم رو‌درمیورد

الان هشت سالشه

هنوز مثل ادم غذا نمیخوره و شبها هم با تذکر من میخوابه

اما به هرحال کاری نمیشه کرد

سعی کن به خودت برسی

وقتی بهش غذا میدی برای خودت اهنگی و‌یا پادکستی چیزی بذار که سرت گرم بشه و‌حرص نخوری

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جان دلش درد میکنه .؟ی مشکلی داره ک بیداره حتما

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بخدا،نوزاد بود تا ۵ صبح نمیخابید،قشنگ شیطونه میگفت بکوبونش تو دیوار بعد راحت بخواب

😂😂🤣🤣حق داشتی خیلی صبر میخواد مادر بودن 

من هنوز ازدواج نکردم یکی از دلایلش همین بچه دار شدنه

🦋ی پروانه تو ی دشت پر از گل 

بخدا یکی اینو گفت خندیدم بهش ولی دیرنشد به حرفش رسیدم

عزیزم ببرش دکتر ازمایش بده ببین چیش کم و زیاده

یه وقت میبینی کم خونی شدید داره برای همینم نیمخوابه

توی روز نخوابونش اصلا

کم خوابتر از پسر خودم ندیدم الان ۶ سالشه یعنی ۶ ساله خواب ندارم پدرم دراومده واقعا سخته من میفهمتت 

تازگی بهش قرص اهن میدم یه کم فقط یه کم بهتر شده کاش زودتر میدونستم 

پسر منم بدغذاشت ولی حق داری خیلی خسته میشی

منم کمکی نداشتم 

مادر و خواهرم نزدیکن ولی اصلا حوصله بچه ندارن خیلی کم پیش میاد کمکم کنن قبلا که اصلااااا

منم یه پسر دوساله سر غذا نخوردنش پیر شدم لب نمیزنه تازگیا بدتر هم شده نمی‌دونم چه مشکلی داره که واقع ...

صندلی غذا بزار اسباب بازی هم بریز جلوش تابازی میکنه بزاردهنش حواسش که پرت بازی باشه میخوره

اسی من صبحا ی قهوه میخورم اهنگ میزارم یا توگوشیم سریال میزارم میبینم که کمتر اعصابم بهم بریزه از بیخدبی

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

نوزاد رو عادت بده به گهواره ننویی راحت میشی پستونکم حتمابده

میخوابه نیم ساعت بعد بیدار میشه.

بقیه میان مثلا کمک کنن یه روز میمونن بلندش میکنن راه میرن دوباره تمام تنظیماتش بهم میریزه. پستونک بهش میدم نمیگیره به جاش از سینه من استفاده میکنه مثلا دو ساعت الکی میک میزنه ولی نمیخوره. خوبم بلد نیستم نگهش دارم قوز میکنم کتف و کمر برام نمونده. ولی در کل باز برام شیرینه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
عادت بده به گهواره راحت میشی یا تاب گهواره ای

توگهواره اس عزیزدل 

میخابه شب خداروشکر ولی دیر ساعت ۲ اینا بی دلیل  ..دردنداره 

صبحم ۷ بیدار میشه شیرمیخوره ..دیگه خاب از سرم میپره