2777
2789
عنوان

سردی همسر توی رابطه ج

236 بازدید | 18 پست

ما با هم خوبیم ولی من طبعم از اون گرم تره

و خب خیلی ضدحال میخورم وقتی یه حرف تح--ریک کننده پیش میارم ولی اون به مسخره میگیره

مثلا الان که وسط کلاسی،ته کلاس فلان فلان فلان

اونم برگرده بگه کلاس ته نداره همه نشستن

خب این رفتار یعنی همراهی نکردن/ یعنی پس زدن

اولین بار هم نیست خیلی بار شده

خب مگه من منظورم واقعیه چرا ضدحال میزنی

وای دوست دارم خودمو جربدم 

وای دیگه سمتش نمیرم

اه

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

مثال کلاس خیلی بی ربط بود

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

براش دمنوش زنجبیل دارچین درست کن و بده بخوره صبح رفتنی سرکار شبم اومدنی خونه 

تو غذاش فلفل قرمز و فلفل سیاه بریز 

یه مدت این رویه رو امتحان کن جواب میده 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من که خیلی ادعاش میشه گرمه ولی همراهی کردنش خیلی بده،بعد کلا ضدحال میزنه به آدم ،خیلی حس بدیه واقعا،وقتی یه چیزی میگی جواب نمیگیری خیلی بده،درکت میکنم 

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
مثال کلاس خیلی بی ربط بود

اصل قضیه رو میخواستم برسونم مثلا

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

شوهر من که خیلی ادعاش میشه گرمه ولی همراهی کردنش خیلی بده،بعد کلا ضدحال میزنه به آدم ،خیلی حس بدیه و ...

دقیقا شوهر منم خیلیییییییییی ادعای گرم بودن داره عا

ولی.......

چی؟من متوجه مثالت نشدم

یعنی مثلا یه بحث خاص پیش میاری

اون واضحا پست میزنه و همراهی نمیکنه

مثلا فکر کن به عنوان فانتزی(نه واقعیت) میگی اگه الان اینجا ته کلاس با هم بودیم و کسی دید نداشت این کارو میکردم

اونم مثلا فکر کن برمیگرده میگه کلاس ته نداره همه نشستن

یعنی شعر نگو و ولم کن

براش دمنوش زنجبیل دارچین درست کن و بده بخوره صبح رفتنی سرکار شبم اومدنی خونه تو غذاش فلفل قرمز و فلف ...

شهر دورههه

بجای دلخوری خواسته هاتون رو بهم بگید

اقای محترم شما همسرت سرد باشه اصلا به مرحله گفتن خواسته میرسه کار؟

دو کلام از پدر عروس 😐زشت نیست تو‌همچین تاپیک هایی نظر میدین بعدم میگن چرا مخالفین ک ما تو این سایت ...

نمیدونم والا به اون چه ربطی داره

دو کلام از پدر عروس 😐زشت نیست تو‌همچین تاپیک هایی نظر میدین بعدم میگن چرا مخالفین ک ما تو این سایت ...

اولا تاپیک خاص نیست که صرفا زنونه باشه چیزی هست که هم به مرد ربط داره هم زن دوما میدونی زشت کجاست ؟ زشت اونجایی هست که افرادی مثل شما زشت زشت میکنن نمیزارن حرفا گفته بشه بد میدونن و ..‌ نتیجه ش میشه اینکه دختر پسر قبل ازدواج راجع به شغل و کار و خانواده  و درخت و جنگل و همه چیز حرف میزنن جز اینکه خواسته جنسیشون از هم چیه گرمن یا سرد اونوقت با هم ازدواج میکنن یکی گرمه یکی سرد تهش یا باید تحمل کنن یا میرن خیانت میکنن . یه کم فکر کنید اینقدر تعصب رو بزارید کنار