کل حقوقی که میگیرم دو دوستی بگم واسه شما در صورتی که تا حالا هیچ کاری واسه من نکردن اگه خونه برام میگرفتن میگفتم ایراد نداره یا ماشین خدا شاهده تا قبل اینکه بیام سرکار سالی یکبار لباس میخریدم اونم ی پیرهن تنها خرج من ماهانه ی بسته اینترنت بود حالا که اومدم سرکار میگن کل حقوقتو بده به ما من دو روز پول نداشته باشم کی به میگه بیا این صد هزار تومن بگیر
هردم برا خونه یکم خرید کنبگو دارم پس انداز میکنمطلا اینا بخر برای ایندت شاید خونه یا ماشین تونستی بخ ...
ببخشید ولی شغلش چیه ؟ ماشاالله بهش
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱