2777
2789
عنوان

من پسرم پدر و مادرم انتظار دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 34951 بازدید | 832 پست
مثلا ماهی دو تومن بده بالاخره زندگی خرج داره اما همرو به هیچ وجه نده پول جمع کن برای خودت

3 میلیون میدم قبول نمیکنن مدام بحث را میندازن همش اسم بچه های مردم میارن 

کاربر اقام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هردم برا خونه یکم خرید کنبگو دارم پس انداز میکنمطلا اینا بخر برای ایندت شاید خونه یا ماشین تونستی بخ ...

ببخشید ولی شغلش چیه ؟ ماشاالله بهش

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

ببین برادر من به عنوان یه خواهر بزرگتر بهت میگم هر چه زودتر مستقل شو حتی اگه میتونی برو یه شهر دیگه ...

کاش میتونستم برم ولی شهر دیگه برم کجا برم ؟ گیر ی آدم از خدا بی خبر هم بیوفتم انقد اذیت می‌کنه اونم میشه قوز بالا قوز 

کاربر اقام 

چون داری تو خونه پدرت زندگی میکنی خوبه که یه کمکی کنی، مخصوصا الان که اقتصاد خرابه یه برنجی مرغی چیزی بگیر.

ولی شوهر من مجردی همه پولشو خرج خانواده کرد موقع عروسی هیچی نداشت،  همون خانواده هم به روی خودشون نیاوردن.

توان به فکر اینده خودت باش

سلام یه خرید قیمت بالا کن..........ماشین بخر.........وام بگیر............بگو مجبورم قسط بدم......... ...

دوست داشتم خونه بگیرم ولی خیلی پول میخواد حالا کو تا من خونه بگیرم مستقل شدن واسه من بهترین راه بود 

کاربر اقام 

بگو میخوام زن بگیرم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

ببین با همین جمله اولت که گفتی فردا پول نداشته باشم کی بهم پول میده فهمیدم مرد زندگی هستی من متاهلم ...

خدا شاهده حالا همین پدر و مادر به زور تو خونه رام میدن ی غذایی میدن ولی پول نداشته باشم یکی دو سال دیگه همینام رام نمیدن تو خونه چه برسه به غریبه 

کاربر اقام 

درسته در حد معقول. ولی بچه هم نباید توقع خونه و ماشین از پدر داشته باشه.خودش هم باید خیلی خوب درس می ...

پدر و مادر همینجوری بچه بیارن ول کنن به امان خدا همین شد که این همه آدم فقیر زیاد شدن بچه برده پدر و مادر که نیست 

کاربر اقام 

اصصصلا اشتباه نکن بگو قسط دارم .اگه دارن همون سه تومن هم نده اما اگه ندارن بده

حقوق دارن ولی بخاطر اینه کمکی باشه گفتم 3 میلیون میدم ولی مادرم میگه ن کمه فلانه 

کاربر اقام 

اگه مامانت قدر پول میدونست . واسه ی دونه فرزندش باید ی پس انداز حداقلی داشته باشه.الانم هر چی بهش بد ...

من آدم ارومیم حوصله بحث کردن ندارم ولی مادرم تا حالا صد میلیون بار با من بحث کرده من بیشتر اوقات جواب ندادم و نمیدم میگم بذار هر چی میخواد بگه 

کاربر اقام