ملکه_موفق_آینده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 7718 عنوان برم عکاسی عکس بگیرم هزینه اش چقدر میشه 69 بازدید | 13 پست برام عکس های خفن بگیرم بزار پروفایل و پیجمخیلی علاقه دارم عکسای قشنگ داشته باشمبرم عکاسی عکس بگیرم و فقط عکسو برای پروفایل بخوام یعنی چاپ و...نکنن هزینه اش چقدر میشه؟ 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم 1404/08/11 | 08:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مینا137912345 عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 1770 ازاتلیه های شهرتون بپرس هرجایی یه قیمتی داره قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد به سرزمین عجایب خوش آمدید
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 96193 بستگی داره هزینه فایل عکس جایی که من میرم گرون تره تا چاپ کنهوقتی چاپ کنه فایلی که به درد پروفایل ابنا بخوره میده همراهش ولی یه لگو کوچیک روش میخوره که مشخص نیست آنچنانفایل حجم و کیفیت بالاتر داره و لگو نمیخورهچاپ ۱۶در ۲۱ فکر کنم آخرین بار ۳۴۰بود
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 96193 درضمن توصیه میکنم حتما چاپ کنفایل عکس رو ممکنه از دست بدیگوشی عوض کنی یا پاک بشه ویروس بگیره یا هرچیچاپ ولی ماندگار هست
ملکه_موفق_آینده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 7718 بستگی داره هزینه فایل عکس جایی که من میرم گرون تره تا چاپ کنهوقتی چاپ کنه فایلی که به درد پروفایل اب ... شما الان برای فایل چقدر میدید؟ 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
ملکه_موفق_آینده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 7718 درضمن توصیه میکنم حتما چاپ کنفایل عکس رو ممکنه از دست بدیگوشی عوض کنی یا پاک بشه ویروس بگیره یا هرچی ... به چه دردم میخوره 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 96193 به چه دردم میخوره چآپ عکس،ماندگار هست قرار نیست یهو دستت بخوره پاک بشه یا ویروس بگیره یا هرچیعکسهای قدیمی رو ببین هنوزم هستن در آلبوم ها عکس خیلی خوبه
ملکه_موفق_آینده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 7718 من تا حالا فایل نخریدم چآپ میکنید مگه فایلش رو هم نمیدن؟ 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
ملکه_موفق_آینده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 7718 چآپ عکس،ماندگار هست قرار نیست یهو دستت بخوره پاک بشه یا ویروس بگیره یا هرچیعکسهای قدیمی رو ببین هنو ... آره دقیقااز وقتی توی گوشی هاست عکسا دیگه عکس نداریمهمش میگم خدایا یعنی قشنگ میفته.. آخه بنظر خودم من واقعا خوشگلم همه ام میگن خوشگلی ولی توی عکسا اونطوری ک هستم نمیفتم امیدوارم توی عکسایی حداقل اونجوری باشم که توی آینه ام 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 96193 چآپ میکنید مگه فایلش رو هم نمیدن؟ وقتی چاپ کنی فایل رایگان میدن حداقل آتلیه که من میرمبپرس قبلش حتما
ملکه_موفق_آینده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 7718 وقتی چاپ کنی فایل رایگان میدن حداقل آتلیه که من میرمبپرس قبلش حتما اینجوری باشه خوبه پسممنونم عزیزم از راهنماییت 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 96193 اینجوری باشه خوبه پسممنونم عزیزم از راهنماییت حتما از آتلیه بپرس درستش اینه که عکسی که چاپ میکنن فایل بهت بدن با کیفیت که بشه واسه پروفایل اینستا گذاشت
ملکه_موفق_آینده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 7718 حتما از آتلیه بپرس درستش اینه که عکسی که چاپ میکنن فایل بهت بدن با کیفیت که بشه واسه پروفایل اینستا ... آره حتما میپرسم🫶 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم