2777
2789

باید سرم بزنی

و اب و مایعات زیاد بخوری. ذره ذره باید آب بخوری

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم حتما تست امینو شوربده حتما چون خواهر منم ابریزش داشت ولی نه ترشحی نه خیسی هیچی نداشت حتی دکت م چندبار ازش تست گرفتن باز مثبت شده.گفتا جمع میشا و با ادرارت میاد خودت متوجه نمیشی.اگه مال شما هم کیسه آبت سوراخ نباشه باخوردن فراوان مایعات و بیشتر سرم زدن حله.

سلام عزیزم حتما تست امینو شوربده حتما چون خواهر منم ابریزش داشت ولی نه ترشحی نه خیسی هیچی نداشت حتی ...

اول هفته نهم نرمال بود

تو این هفته من خیلی استفراغ کردم و کلا حتی لب به ابم نزدم

ممکنه برا همین باشه؟

الان ده هفتم تموم شده

رفتم دکتر تو مطب سونو کردالبته دستگاهشم زیاد جالب نبود نمی‌دونم اشتباه کرده یا نه

عزیزم من نمیدونم اما از هوش پصنوعی پرسبدم میگه با خوردن مایعات سرم درمانی میشه حلش کرد برو یه دکتر دیگه پیگیری کن 

من که از هفته۶ به بعد سونو نرفتم منم نگران شدم مادر بودن چه سخته

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

سلام عزیزم

بله من تجربه ش رو داشتم

احتمال قوی به خاطر تهوع زیادتون.. 

حتمااا سرم بزنید

مایعات هم خیییلی زیاد مصرف کنید 

سعی کنین چند روزی رو بیشتر استراحت کنید تا با تحرک عرق نکنید.. 

مراعات کنید،نرمال میشه حتما

اول هفته نهم نرمال بودتو این هفته من خیلی استفراغ کردم و کلا حتی لب به ابم نزدمممکنه برا همین باشه؟ا ...

والله من خودمم سر حاملگی خیلی ویار داشتم ۲ماه هم طول کشید لب به آب و غذا هم نمیزدم ولی نرمال بود.حاتما تست آمینو بده خیالت راحت شه.