2777
2789
عنوان

دوستم برای اینکه دل منو بسوزونه گوشی آیفون خرید🥲😐

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 33 پست

ببین حق داری عزیزم 

ولی دست بالا دست بسیار یکی اپل داره بعد یکی دیگه رو میبینه ک موتور داره یکی دیگه ماشین داره بعد مدلای ماشینا و .... تا اخر همیشه هست این اتفاق باید یاد بگیری چجوری با این مسیله  برخورد کنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادما گوشی میخرن وسیله جدید میخرن چون با اون دلشون خوشه سوزندن دل شما تو یاهرکسی بیشتر وقت ها نیست شم ...

من از رفتاراش میفهمم هی برام عکس و فیلم میفرسته از گوشی جدیدش و منو غیر مستقیم مسخره میکنه و من از لحن صحبت کردنش میفهمم

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

من از اینکه ایفون خریده ناراحت نیستم از رفتاراش ناراحت شدمتا زمانی خودش آیفون نداشت بهم میگفت آیفون ...

متوجه شدم ، ولی هیچ وقت نزار کسی باعث ناراحتی تو بشه چه ذهنی چه قلبی لبخند بزن از کنارش رد شو هیچ کس از آینده بر نداره شاید آینده ی تو بهتر از اون نوشته شده 

اتفاقا من از آیفون میترسم .همش میگم کسی که ایفون داره تو‌خطره چون میدزدن.حالا دزدیدن جهنم میزنن طرفو ...

دقیقا بخدا یعنی از وقتی خریدمش ی بار بردمش بیرون اونم برا اپل ایدیش بوده بدبخت داره خاک میخوره😂😂

آقا آیفون جدا از شوخی باید حواست باشه نمیدونم تعداد دفعات شارژش بالا نره عمر باتری کم نشه از دستت زمین میوفته ولی این شیائومیا هست خدا ۲۴ ساعده بزن شارژ بیفته زمین اصلا عالین😂😂

منی که a11 دارم و پدرم میگه بخاطر همینتم باید خداروشکر کنی چدن دیگه گوشی جدید نمیبینیخدا شانس بده

واییی واقعا خدا شانس بده بابای منم میگفت من برات بهترین مدل گوشیو و خریدم باید راضی باشی درصورتی که من این a10s و هفت هشت سالی میشه که خریدم🥴😐

اونوقت این دوستم هرسال گوشی عوض میکنه

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

واییی واقعا خدا شانس بده بابای منم میگفت من برات بهترین مدل گوشیو و خریدم باید راضی باشی درصورتی که ...

وای این گوشیا رو مخن که

همش هنگ میکنن💔😑خدا صبرت بده

چیزی ب ذهنم نمیرسه

ببین حق داری عزیزم ولی دست بالا دست بسیار یکی اپل داره بعد یکی دیگه رو میبینه ک موتور داره یکی دیگه ...

منکه سعی میکنم قوی باشم ولی از رفتارای دوستم متعجب میشم

وای این گوشیا رو مخن کههمش هنگ میکنن💔😑خدا صبرت بده

آره 🥴😐😐 حافظه هم ندارن

من اصلا برای کلاسای مجازی دانشگاه باید چندتا برنامه نصب کنم

چون حافظه اش پر میشه نمیتونم

بخدا تا دید من قصد عوض کردن گوشیمو دارم از ترس اینکه یوقت خدایی نکرده نرم آیفون بخرم رفت گوشیشو عوض ...

من که اصلا سامسونگ رو حاضر نیستم با آیفون عوض کنم

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
من از رفتاراش میفهمم هی برام عکس و فیلم میفرسته از گوشی جدیدش و منو غیر مستقیم مسخره میکنه و من از ل ...

😑😑 الان خودت پول آیفون داری ،؟؟؟اگه داری چرا نخریدی ؟؟ خوب توهم برو بخر . انقدر حسود نباش دوست داشته خریده 

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

آره 🥴😐😐 حافظه هم ندارنمن اصلا برای کلاسای مجازی دانشگاه باید چندتا برنامه نصب کنمچون حافظه اش پر ...

حتی گوشی بدرد نخور منم بهتره

بنظرم مقاومت کن و عوضش کن خیلی رو مخن این a0

چیزی ب ذهنم نمیرسه

حتی گوشی بدرد نخور منم بهترهبنظرم مقاومت کن و عوضش کن خیلی رو مخن این a0

به پدرم گفتم گوشیم خیلی اذیت میکنه و هنگ میکنه همش و حافظه نداره گفت باشه یروز میخرم