الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قابل خوردن نبود😳 ببول پدرشوهرم میگو ها بوی پفک میدن و انقدر خوشمزن ، چطور نتونستین بخورین ....به نظ ...
نه بو نمیداد ولی کلا خوب نبود،نمیدونم شاید من بلد نبودم درست کنم متاسفانه یه اخلاق بدی دارم وقتی یخچالو فریزر تمیز میکنم بعضی چیزا رو میریزم بیرون،از هرچی خوشم نیاد میریزم.واقعا اهل اسراف نیستم ولی بدم میاد دورو ورم چیز اضافی باشه بخاطر همین تو خونه از چیزی بدم بیاد یواشکی معدومش میکنم،اون میگوها رو هم واسه همین ریختم بیرون چون گفتم منکه درست نمیکنم چرا نگه دارم
وای😂من صبح به شوهرم با حالت زاری گفتم من دیگههه نمیدونم چی درست کنم اسیر شدم خدااا میگه هیچی درست ن ...
خخخ شوهر منم همینو میگه،خوب اونا درک نمیکنن که چقدر سخته همین انتخاب غذا و درست کردنش ،به منم میگه به چه چیزا فکر میکنی هرچی باشه میخوریم ولی مهم همون هرچییه دیگه
بله 😁اتفاقا همیشه ناهار مفصله شام سبک اما امروز یکم سردم بود کلی هم آب مرغ تو یخچاله شوهر هم سوپ دوست نداره، گفتم ناهار که همسر نیست سوپ بزارم با بچه ها بخوریم بچسبه
به هر که مینگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....