2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قابل خوردن نبود😳 ببول پدرشوهرم میگو ها بوی پفک میدن و انقدر خوشمزن ، چطور نتونستین بخورین ....به نظ ...

نه بو نمیداد ولی کلا خوب نبود،نمیدونم شاید من بلد نبودم درست کنم متاسفانه یه اخلاق بدی دارم وقتی یخچالو فریزر تمیز میکنم بعضی چیزا رو میریزم بیرون،از هرچی خوشم نیاد میریزم.واقعا اهل اسراف نیستم ولی بدم میاد دورو ورم چیز اضافی باشه بخاطر همین تو خونه از چیزی بدم بیاد یواشکی معدومش میکنم،اون میگوها رو هم واسه همین ریختم بیرون چون گفتم منکه درست نمیکنم چرا نگه دارم

دمپخت شیرازی من که آماده کردم زیرش رو کم کردم تا ناهار بخوریم 🙃

عذر میخوام دمپخت شیرازی همونه که داخلش مرغ ریش ریش شده و زرشک و زعفرون و اینا داره؟؟؟

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

خو بهش بگو چشمت خورد نخر به جاش ماهی بیار سرخ میکنیم خوشمزه تره

قبلش بارها تو ماشین بودم پرسیده میگو بخرم گفتم نخری که من درست نمیکنم بعد که تنها میره میخره خوب وقتی میاره چکار کنم؟

وای😂من صبح به شوهرم با حالت زاری گفتم من دیگههه نمیدونم چی درست کنم اسیر شدم خدااا میگه هیچی درست ن ...

خخخ شوهر منم همینو میگه،خوب اونا درک نمیکنن که چقدر سخته همین انتخاب غذا و درست کردنش ،به منم میگه به چه چیزا فکر میکنی هرچی باشه میخوریم ولی مهم همون هرچییه دیگه

ترتیبشون نباید برعکس باشه؟ خخخ

بله 😁اتفاقا همیشه ناهار مفصله شام سبک اما امروز یکم سردم بود کلی هم آب مرغ تو یخچاله شوهر هم سوپ دوست نداره، گفتم ناهار که همسر نیست سوپ بزارم با بچه ها بخوریم بچسبه

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
وای😂من صبح به شوهرم با حالت زاری گفتم من دیگههه نمیدونم چی درست کنم اسیر شدم خدااا میگه هیچی درست ن ...

به حرفش گوش کن بهش نون و ماست بده تا دفعه بعد که پرسیدی حداقل بخودش زحمت بده نظر بده

من نمیدونم این مردا چرا زورشون میاد حداقل جواب سوالو بدن

خخخ شوهر منم همینو میگه،خوب اونا درک نمیکنن که چقدر سخته همین انتخاب غذا و درست کردنش ،به منم میگه ب ...

اره دقیقا 😂

میگم تو شاید دلت بخواد نون ماست بخوری 

من نمیخوام😂

حالا بادمجون کبابی در اوردم 

میرزا قاسمی درست کنم

نه بو نمیداد ولی کلا خوب نبود،نمیدونم شاید من بلد نبودم درست کنم متاسفانه یه اخلاق بدی دارم وقتی یخچ ...

بلد نبودی عزیزم وگرنه طعمش فوق العاده اس ، خوشمزه ترین گوشت کره ی خاکیه🥲 

حالام فداسرت 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....