2777
2789
بهش بارها گفتم نخری اونم رفته بود مرغ بخره چشمش افتاده بود میگو خریده بود،واقعا میگو قابل خوردن نیس ...

ای وای میگو پختنش قلق داره خیلی خوشمزه اس حیف خو بگو حداقل ماهی بخره بخورید

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فردا درست کنم ببینم قورمه سبزی با قابلمه .لوبیا هاش سریع میپزه ؟من بلد نیستم میپرسما

حتما امشب لوبیا رو بخیسون هم زود میپزه هم نفخش کشیده میشه 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
ای وای میگو پختنش قلق داره خیلی خوشمزه اس حیف خو بگو حداقل ماهی بخره بخورید

نمیدونم شاید به قول شما من قلقشو بلد نبودم ،امیدوارم دیگه هیچوقت نخره چون فکر نمیکنه من ریخته باشم بیرون،

لوبیارو جداگونه بپزم یا با خورشته؟

من لوبیا رو جدا می‌زارم دو ساعت میپزه 

پیاز سرخ میکنم گوشت تفت میدم سبزی هم اضافه میکنم یکم تفت میدم آب می‌ریزم میپزه اونم دو ساعت بعد لوبیا رو اضافه میکنم ب گوشت لیمو عمانی میزنم و نمک ... میزارم جا بیفته

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
نمیدونم شاید به قول شما من قلقشو بلد نبودم ،امیدوارم دیگه هیچوقت نخره چون فکر نمیکنه من ریخته باشم ب ...

خو بهش بگو چشمت خورد نخر به جاش ماهی بیار سرخ میکنیم خوشمزه تره 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

سماق پلو چجوریه

اول بزن تو نت عکسشو ببین 

گوشت چرخ کرده رو پیاز رنده شده و نمک و زردچوبه و فلفل میزنی و ورز میدی بعدم کوچولو کوچولو قلقلی میکنی سرخ میکنی می‌ذاری کنار 

برنج رو بجوشون و آبکش کن،فقط باید یکم دونه تر برداری که بعد دم کشیدن له نشه 

من ته دیگ سیب زمینی می‌چینم ته قابلمه 

بعد شروع کن یه لایه برنج یه لاله گوشت قلقلی و روش هم سماق بریز،همینجوری تا برنج تموم شه 

آخرم یکم زعفران دم کرده و یه تیکه کره بذار و ببند تا دم بکشه 

محشره طعمش 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
بو نمیداد اصلا فقط قابل خوردن نبود،چجوری میگو رو میخورین؟

قابل خوردن نبود😳 ببول پدرشوهرم میگو ها بوی پفک میدن و انقدر خوشمزن ، چطور نتونستین بخورین ....به نظرمن خوشمزه ترین غذای ممکنه ....البته اگه میگو پرورشی باشه درجا باید ریخت سطل زباله ازبس بو میده🤢

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

دیشب به شوهرم گفتم از فردا یک روز درمیون غذا میپزم.

من رو آورده غربت. دو تا بچه ی کوچک دارم. یکیش مشکل داره. چندین ساعت هر روز برای آموزشش وقت می‌زارم. 

همسرم کمک نمیکنه زیاد. شب دیر وقت کارش تموم میشه.

گفت تا الان هم همین بوده. هر چند روز یکبار غذا میپزی.

منم ناراحت شدم. اصلا متوجه نیست چقدر برای بچه ها وقت می زارم. 

به اندازه بچه هام از دیشب غذا مونده

خودم هم تخم مرغ میخورم.

اونم هرچی دلش خواست خودش بخره یا بپزه.