2777
2789
عنوان

انسداد روده

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره وقت نمیشه برم اینجا دکتر خیلی خوبی نمیشناسم عسل اوکیه وای همه چیزایی که گفتی اکثرا وقتی میخورم م ...

پس اگه گفت التهاب داری این داروها که بهت گفتم را برای ۱۴روز بخور ، انشاالله خوب میشی ...فقط به اضافه اونا امپرازول ۲۰ناشتا، اخرشب هم قبل خواب فاموتیدین هم بخور ....

قرص بیسموت هم قبل ناهار و شام هرکدام ۲عدد دوز ۱۲۰ 

مترونیدازول هم نیم ساعت بعد غذا و هر ۸ساعت ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
انسداد نداری پس احتمالا یبوست شدیدفوت شد

وای خدا رحمتشون کنه ::((((

اخه چند ماه درد دارم بعد دو ماه پیش رفتم سونو دادم چیزی مشخص نشد اگه مشکلی باشه سریع میفهمن تو سونو؟

پس اگه گفت التهاب داری این داروها که بهت گفتم را برای ۱۴روز بخور ، انشاالله خوب میشی ...فقط به اضافه ...

ممنون گلم چشم میخورم حتماا

من کلا از قدیم خیلی یبوست داشتم ولی تاحالا انقد با درد نبوده یعنی یه چند روز خوبم باز بهم میریزم ممکن نیس انسداد باشه یعنی؟اخه یکیم گفت دفع گاز داشته ولی انسداد داشته 

بعد اینک سونو دو ماه پیش رفتم اگه انسدادی وجود داشت دیده میشد؟یا باید عکس سی تی بگیرم

ممنون گلم چشم میخورم حتماامن کلا از قدیم خیلی یبوست داشتم ولی تاحالا انقد با درد نبوده یعنی یه چند ر ...

انسداد اگه داشتی اصلا نمیتونستی دفع داشته باشی یا انقدر ببخشید ببخشید مدفوعت باریک میشه که متوجه میشی من مدفوعم شبیه لوله خودکاره و انسداد روده دارم ...

شما به یه مواد غذایی که میخوری حساسیت داری توجه کن به غذاهات ....

داروهاهم بخور ، اگه خوب شدی من را هم دعا کن

وای خدا رحمتشون کنه ::((((اخه چند ماه درد دارم بعد دو ماه پیش رفتم سونو دادم چیزی مشخص نشد اگه مشکلی ...

تو عفونت و التهاب روده و معده داری .....چاره ات داروهایی که من گفتم ...من ۳ساله این درد را داشتم تازه بعد صدتا دکتر رفتن و قرص های مختلف خوردن با اینا خوب شدم ...

نه اصلا ولی چون علاعماشون شبیه به هم گفتم بپرسم مطمعن شم چون خیلی میترسم انسداد باشه:(

انسداد روده خیلی بد میشه و علائم بدتری داره 

شما پیش یه متخصص گوارش برو 

یکی از دوستام شکم و روده هاش خیلی صدا میداد و یبوستم داشت. دکتر گوارش رفت الان خوب شده و اصلا ربطی به انسداد روده نداره. 

خواهشا بدون تشخیص و تجویز پزشک، سر خود دارو نخور

چیزایی که تو گوگل نوشته، به جز ترس و استرس، سودی برات نداره پس نخونشون 

انسداد اگه داشتی اصلا نمیتونستی دفع داشته باشی یا انقدر ببخشید ببخشید مدفوعت باریک میشه که متوجه میش ...

وای یه مدت اینجوری شده بودم منم مدفوعم باریک شده بود ولی الان بهتر شد اما باید خیلی زور بزنم برای هربار دفع اصلا تا مرض پارگی:)ولی حق با توه شاید همینه باید یه دکتر برم واقعا بازم مرسی حرف زدن حالمو بهتر کرد