2777
2789

از مامانم متنفرم ولی مجبورم نقش بازی کنم دوستش دارم 

اخلاقای بدی داره مثلاً من چند وقت پیش دستور غذا برای فرستادم رفته وسیله هاشو خریده من دیشب گفتم منو بیدار کن کمک کنم تو آشپزی بعد شنیدم امروز به بابام میگه اون فقط دستور میده خودش کمک نمیکنه و.... بیدارمم نکرد ، چون دیشب گفتم بیدارم کن خودم بیدار نشدم باهام حرف نمیزنه سر سنگینه 

یا وقتی داداشم کوچبک بود ولمون میکرد می‌رفت با بابام بیرون بعد چند ساعت من زنک میزدم میومد بچه از گشنگی هلاک میشد اونو موقع داداشم ۲سالش بود می‌رفت ۴ساعت بعد مبومد ، یا همیشه منت مبزاره سرمون که برامون غذا درست کرده خونه مرتب کرده همش میگه مگه من کلفت هستم انتظار داره من غذا درست کنم ولی نمبزاره به قابلمه هاش دست بزنم 

یا اصلا برام لباس نمبخره برا داداشم رفتیم شلوار خریدیم منم گفتم یه مانتو شلوار دیدم گفت بعدا ، بعد خب اصرار کردم چیزی نگفت قبلا هم چیزی اینطوری خریدم همش می‌گفت چرا کارهات زوره برا خودت باشه پدر ادمو درمباری بخدا هنوز که هنوزه نرفته برام بخره 

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

چند وقت پیش شورتک میخواستم خودشم میخواست آخر سر برگشت گفت بخاطر تو نمیتونم برا خودم بخرم یعنی برای اینکه برا من نخره برا خودشم نمبخره ، من لباس زبرم کهنه شده سینه هام بد فرم وایمیسه من الان یه لباس مناسب برای دانشگاه هم ندارم 

من یکماه بیشتر دندونم درد میکنه بد عفونت کرده و تیر. می‌کشه فکم، همش میگه حالا می‌برمت دکتر باید پولش باشه ، بعد دیشب برگشت گفت مبخوام برم ابرو هامو میکرو کنم پولم رو از سهام برمیدارم چکار کنم دیگه نداریم پول 

همش با من غیبت می‌کنه من بحث عوض میکنم باز غیبت می‌کنه جوری که حسود شدم به طرز بدی غیبت میکنم اگه باهاش ادامه ندم پدرمو درمباره و اذیتم می‌کنه قبلا تو دلم بهش فحش میدادم لعنتش میکردم الان دیگه نمی‌خوام منتظرم خدا جوابشو بده توروخدا دعا کنید برام حالم ازش بهم میخوره 

از دانشگاه میام ورمبداره میربم بیرون من خسته ام تا ساعت ۹ شب میایم خونه خیلی اذیت میشم 

همش میگه شماها زن تنبل هستین من زرنگم بین شما افتادم حیف من بود ، اکه چیزی گم کنه میگه بخاطر شماست من زرنگم مرتبم وسیله هام گم نمیشه 

همیشه کمک میکنم تو غذا درست کردن طرفای اضافی میشورم ، ظرف های غذا رو می‌چینم میشورم ، جارو برقی وسط خونه میندازه من میکشم تلویزیون و میزش رو من تمبر‌مبکنم بازم بهم میگه من تنبل هستم کمک نمیکنم 

بابامم هیچی نمیگه خودش نمبخواد درگیر کنه وگرنه روان همه رو بهم می‌ریزه مامانم 

دعا کنید توروخدا زودتر شاغل بشم بتونم برا خودم لباس بخرم چیز بخرم بتونم ارتباط عاطفی با کسی برقرار کنم ازدواج کنم 

خوبی هم داره ولی این کاراش باعث میشه نبینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختری که دانشگاه میره یعنی حدود ۱۸ سال سنت هست

باید خیلی بیشتر کار کنی تو خونه عزیز جان

من دخترم ۱۴ سالشه قربونش برم همش تو آشپزخونه هست و‌دور من میچرخه و کمک میکنه، انصافا کارهای خونه زیاده و مامانت مثل تو جوون نیست قدرت و قوت تو بیشتره

دختری که دانشگاه میره یعنی حدود ۱۸ سال سنت هستباید خیلی بیشتر کار کنی تو خونه عزیز جانمن دخترم ۱۴ سا ...

بله ۲۱ سالمه ولی اذیت می‌کنه به آدم نمیگه چکار کنه فقط تو دهنش میگه این ابنکارو نکرد باهاش بد باشم

خب بگه من چکار کنم نمیزاره دست بزنم به قابلمه میگه خراب می‌کنی 

واسه خرید ها از بابات پول بگیراز مامانت چرا میخوای؟مگه شاغله؟

مامانم نمبزاره بابام بهم پول بده من هیچ پولی ندارم 

مجبورم به مامانم بگم بریم خرید خودمم تنهایی جایی نرفتم تاخالا 

به پدرت بگو من پول میخوام ازش پول بگیر خودت برو خرید کن

یاد خودم افتادم من یه دهه شصتی هستم مامانم همین بود زورش میومد خرج کنه ولی حالا خودم برا بچه هام کم نمیذارم مادرت در دهه شصت مونده