2777
2789
عنوان

انگل باعث چاقي ميشه يا لاغري

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 19 پست
اخه معمولا ميگن انگل باعث اسهال استفراغ و كاهش وزن ميشهولي من يبوست دارم و خارش شديد و عفونت و همش گ ...

این علائمت بخاطر سردی معده ات هست ،باید غذاهای با طبع گرم بخوری انگل باعث لاغری میشه ولی همیشه صددرصد نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشيد معده چجوري سرد ميشه؟ مگه من چيكار كردم يعني؟

معده سرد اینجوری که اشتهات زیاده نفخ داری آروغ میزنی معده ات سنگینه

مثلا ترشی و ماست و برنج و شیرینی و هر چیزی که طبعش سرده میخوری

برای گرم شدن معده باید چیزهای طبع سرد رو با مصلح بخوری مثلا ماست با نعناع خشک .برنج با زیره و اینا

سخته تشخیصش.ممکنه تو سن رشد باشی و اشتها داشته باشی که به طبع سرد ربطی نداشته باشه یا استرس داری و زیاد بخوری

اگه احساس میکنی اشتهات زیاده یه مدت چیزهای سرد نخور و استرس هم از خودت دور کن

معده سرد اینجوری که اشتهات زیاده نفخ داری آروغ میزنی معده ات سنگینهمثلا ترشی و ماست و برنج و شیرینی ...

ارهه چقدر دقيق گفتيي دقيقا هميناست همش استرس و فكر هاي الكي دارم حوصلم كه سر ميره تنقلات ميخورم ولي به مادرم گفتم انگل دارم گفت تو اگه داشتي كه تا الان بايد پوست و استخون ميشدي نداري چون روز به روز چاق تر ميشي 

قرص انگل اسمشه نه پماد نداده ولي مگه انگل باعث چاقي ميشه؟ اخه من خيلي زود به زود گشنم ميشه سر همين ه ...

شما احتمالا التهاب معده و روده داری چون منم دارم و از وزن ۵۰شدم ۷۰ 

التهاب باعث میشه اسیدمعدت زیاد بشه و دائم گرسته بشی

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....