2777
2789
عنوان

دوازده تومن دارم برم طلا بخرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 22 پست
لابد خودش مایحتاج زندگی رو میخره. خرجی نمیده و فقط پول یارانه! اینم از اون حرفاست، یعنی باد هوا میخو ...

چه حرفی می زنید یعنی الان شوهر شما ۶م همین کار رو بکنه خوبه و شما راضی هستید خوب آدم یه پول ته کیفش لازم داره یا نه؟یه وقت دلش خواست یه چیزی بخره همه چیز که خوراکی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب داشته همون یکم رو که شده دوازده تا

میگه یارانه هست دیگه یعنی نهایت ماهی یه میلیون آخه درسته . البته دوستمون فقط نظر در باره خرید طلا خواسته که اگه بخره خوبه ولی پولش تموم میشه.  اما حرف شما هم خوب نیست تا توی این شرایط نباشی درک نمی کنی

لابد خودش مایحتاج زندگی رو میخره. خرجی نمیده و فقط پول یارانه! اینم از اون حرفاست، یعنی باد هوا میخو ...

از کامنت تو یلد اون خانمه افتادم که گفت دیراومدی نخواه زود برو

که اگر شوهر معتاد بود که خرجی نمیداد

از دست این زبونته 🤣

شما چرا حرص میخورید؟ من الان ۲ ساله عروسی گرفتم یک سالش پیش مادرشوهر و الانم یکساله پیش مادرم زندگی میکنم . و خرجمم اونا میکشن . شوهرم از خودش زیاد نمیکنه بخواد برا کسی چیزی بخره . خدا زیادش کنه فقط یه کیک تولد برا من گرفت . اونم برا خود شیرینی جلو خانوادم بود

چذا ازش پول نمبگیری ؟!برای چی لباس نمیخری؟؟

مثان بگو امساا میخوام پالتو بخرم 2 تومن بزن کارتم ،وظیفشه ،یارانه مگه چقد میدن ،

من خودم یه مقداری سوذ میگیرم همیشه ام بهش میگم بزن ب کارتم انقد کم داارم شوهر ممنم میگفت هی داری خودت و فلان منم میگمش وظیفته،من زیاد ارایشگاه نمیرم چون خودم ارایشگر بودم خودم ابرو و بند میندازم ولی موهاموو رنگ نمیکنم و ناخن هم نمیکارم ،

ولی هم برا بچه هام هم برا خودم ازش پول مبگبرم لباس میخرم باید بده وٌیفشه چند بار بهش بگو عادتش بده

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40