2777
2789
عنوان

دوازده تومن دارم برم طلا بخرم یا نه

344 بازدید | 22 پست

نمیدونم چیکار کنم . میترسم شوهرم ازم بگیرتش ‌واسه همین میگم طلا بخرم بهتره 

الان نگین خوب شوهرته چه اشکال داره بده بهش شاید لازمش باشه 

اون خودش طلاهایی که برا من خرید ازم گرفت و طلاهای دخترم و طلاهای خودش داده دست مادرش نگه داری کنه 

حق دارم بهش چیزی ندم

تازه خرجی منم نمیده فقط یارانه میده اونم دم به دقیقه میگه این همه پول چیکار میکنی تو 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاهات ازش بگیر بگو چرا باید مادرت نگه داره 

دلیل کارش ازش بپرس 

دوم بهش بگو خدایی تو چ عهدی زندگی می‌کنی با پول یارانه به زور بشه یک لباس تو خونه خرید 

کمی بفرست خرید از  زمان اصحاب کهف بیاد بیرون 

12 تومن چیزی نمیدن 

سکه گرمی بخر و پس انداز کن یکم که جمع کردی تبدیل کن به یه النگویی چیزی 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
طلاهات ازش بگیر بگو چرا باید مادرت نگه داره دلیل کارش ازش بپرس دوم بهش بگو خدایی تو چ عهدی زندگی می‌ ...

من اصلا لباس نمیخرم . فقط سالی یک دست ... الانم همون یارانه ها جمع کردم طلا بخرم

من اصلا لباس نمیخرم . فقط سالی یک دست ... الانم همون یارانه ها جمع کردم طلا بخرم

اشتباه کردی زیاد قناعت کردید پررو شده شوهرت

طلاهات هم به یک بهونه بگیر بده دست کسی

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

لابد خودش مایحتاج زندگی رو میخره. خرجی نمیده و فقط پول یارانه! اینم از اون حرفاست، یعنی باد هوا میخورید.

چقدر در حرفها اغراق میکنیم!

لابد دوازده تومن هم کل پول یارانه بوده که جمع کردی، خیلی هم خوب اما واقعا چرا آبروی شوهرتون رو میبرید و بقیه هم بدون کمی فکر میان وامصیبتا سر میدن!

طلا برای پس انداز بقیه چرا بخری

چرا ب خودت نمیرسب؟جمع میکنی ک چی بشه؟اگه برا خودت میموند ی چیزی برا بقیه چرا جمع میکنی؟

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

لابد خودش مایحتاج زندگی رو میخره. خرجی نمیده و فقط پول یارانه! اینم از اون حرفاست، یعنی باد هوا میخو ...

خرجی زن ربطی ب مایحتاج نداره

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️