2777
2789
عنوان

کل دیشب آب ما قطع بود

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 21 پست
من که از کسی دفاع نمیکنم اما بنظرتون انتخابمون چه تاثیری روی خشکسالی و بارش نعمت الهی داشته ؟؟ مخازن ...

عزیزممم الان یسری از کشور هاکلا آب نداره با تصفیه آب دریا و....استفاده میکنن زمان دولت شهید رئیسی تو اصفهان همین فناوری ایجاد شد الان یسال میگذره  چه خوبی دیدیم  البته عزیزم من منظوری به شما ندارم یوقت دلخورنشی

icy_floer

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزممم الان یسری از کشور هاکلا آب نداره با تصفیه آب دریا و....استفاده میکنن زمان دولت شهید رئیسی تو ...

بله تکنولوژی هست اما باید مقرون به صرفه باشه آب دریای جنوب به درد جنوب میخوره نه اینکه صدها کیلومتر بکشن برای اصفهان و مناطق بیابانی! اصفهان و فضای سبزش حتی چشمه ها و رودخانه های چهارمحالم بخاطرش خشک کردن ! الان کوهرنگ خشک شده آب نداره برای استان خودشون! 

تو کشور کم آبی مثل ما آباد کردن بیابان و ساختن کارخانه تو مناطق خشک کویری باعث خالی شدن سفره های زیر زمینی و حتی رودخانه ها و چشمه ها شده! 

چه دلیل داره آب رو بکشونی به بیابانی که هرگز سیراب نمیشه! 

من که از کسی دفاع نمیکنم اما بنظرتون انتخابمون چه تاثیری روی خشکسالی و بارش نعمت الهی داشته ؟؟ مخازن ...

تاثیرش این ک ی نفر اومد ی دستگاه ساخت ک میشد باهاش ابرا رو بارور کرد گفت و ازش استقبال نکرد برد داد آلمان و خودشم اقامت اونجا رو گرفت 

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
تاثیرش این ک ی نفر اومد ی دستگاه ساخت ک میشد باهاش ابرا رو بارور کرد گفت و ازش استقبال نکرد برد داد ...

الان شما نقشه های هواشناسی این دو ماه رو نگاه کنید از قسمت غرب و جنوب غرب و جنوب و شرق و جنوب شرق اصلا ابری تو کشورای همسایه هم نیومده که بخوان بارور کنن. خشکسالی یعنی این! فیلم حضرت یوسف و خشکسالیش رو دیدید؟ سرزمین های اطرافشم دچار خشکسالی شده بودن!

اینکه نخبه ها و اختراعاتشون نادیده گرفته میشن تو کشور ما واقعا جای تاسفه. این مسئله تا جایی که من میدونم تو سی و چند سالی که عمر کردم همین بوده و هست کسی از مسئولین به فکر خودشکوفایی نبوده و نیست

بله تکنولوژی هست اما باید مقرون به صرفه باشه آب دریای جنوب به درد جنوب میخوره نه اینکه صدها کیلومتر ...

عزیزممم درست میگی اما این فناوری رو وقتی به کار بردن ماپسرف کردیم یا پیشرفت؟؟؟

جوابش واضحه  الان چی؟

اون زمان حال یه ایران بهتربود یا الان ؟

یسریا خودشون و ما چوب انتخابشون رو میخوریم و همچی رو میندازن تقصیر کسی که تابحال ازش یه بری ندیدیم البته منظوری به شما ندارماا یوقت ناراحت نشی عزیزم 

icy_floer