2777
2789
عنوان

مذهبیا من دیشب خیلی ناشکری کردم و کفر گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 25 پست

هروقت خیلی غم و غصه بهت فشار اورد پاشو با آب خنک وضو بگیر دو رکعت نماز مستحبی بخون و با خدا حرف بزن خیلی خیلی عالیه 

شما و کلا خودمون همه ادما که گاهی کم میاریم و از خدا گله میکنیم به معنی اینه که به قدرت خدا ایمان داریم و فکرمیکنیم تو این شرایطی که هستیم خدا میتونه اما نمیخواد کمک کنه درصورتیکه ممکنه از اون راهی که خودمون فکرمیکنیم عالیه نخواد کمک کنه و از راهی که خودش میدونه بهترینه میخواد کمک کنه 

همیشه بگو خدایا چیزای که به صلاحم نیست قانعم کن و بهتر از اونو بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هروقت خیلی غم و غصه بهت فشار اورد پاشو با آب خنک وضو بگیر دو رکعت نماز مستحبی بخون و با خدا حرف بزن ...

چقدر حرفات آرامش بخش بود 

برام دعا میکنی؟

برای عاقبت بخیریم؟

برای حال خوبم؟

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
ادم کم میاره اما آغوش خدا بازه . شکر گزاری کن وطلب بخشش

زندگی بهم سخت گرفت روحیمو باختم 

برام دعا میکنی؟

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
زندگی بهم سخت گرفت روحیمو باختم برام دعا میکنی؟

توکلت به خدا باشه  الان منتظر تو هست یه تسبیح بردار یدونه استغفرالله بگو یه دونه خدایا شکرت و همینو ادامه بده تا اونجایی که دلت آروم بگیره

چقدر حرفات آرامش بخش بود برام دعا میکنی؟برای عاقبت بخیریم؟برای حال خوبم؟

چشم حتما، محتاجیم به دعا

ان شاالله خدا بهترینا رو برات رقم بزنه و عاقبت بخیر بشی

تونستی حتما نهج البلاغه بخون عالیه شاید جواب بعضی سوالاتو ازش پیدا کنی یا راه و روش یادبگیری یوقت جایی تو شرایطی بودی که نمیدونستی چکاری درسته بدردت بخوره

گاهی بعضی روایات ادم میخونه شاید اون لحظه درکی ازش نداشته باشه اما وقتی یسری اتفاقا افتاد بهتر درک میکنی یا حتی ایه های قران

سعی کن یبارم شده معنی قران بخونی

عزیزدلم فشارهای زندگی باعث میشه گاهی اوقات ادم به این مرحله برسه.

یک استغفرالله ربی و اتوب الیه از ته دلت بگو و دلت را به نور ایمان خداوند روشن کن. و روزای سخت و شرایط سختت را بسپار بهش بگو خدا از توان من خارجه خودت حلش کن

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.