2777
2789
عنوان

با این وضع گرونی بیست و هشت تومن

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کمه اونقدر که همه چی بالا میره نامردیه حقوق ها بالا نمیره

👌🏻

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

بله اصفهان حقوق یه کارگر توی کارخونه واقعا 20 تومنه خب اکثر جامعه هم کارگر توی کارخونست خدا به همه ک ...

خدا بهشون عمر با عزت بده واقعا سخت ترین کار برای کارگراست ولی حقوقشون واقعا کمه

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

من نهایت دریافتیم سی هست مستاجرم هستم

حالا خونه بخر با ماشین !!!!

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

کاش اول هر پست مینوشتین مرد هستین .

آخه نمی‌دونیم دخترای نجیب و آفتاب مهتاب ندیده ای مثل شما تو سایت حضور دارند پرنسس.!

بخدا با این وضعیت ینی هزارسال هم پسرا کار کنن به ماشین و خونه نمیرسن ۷سال دیگه پراید نشه یه میلیارد ...

هفت سال کجا بود همین پارسال پراید ۹۹ دویست، دویستو

و خورده ایی بود آخرین مدل پراید 🤦🏻‍♀️