2777
2789
عنوان

چرا طرف مادر پدرها هستین گاهی پدر مادرها سم هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 47 پست
میری غر میزنن نمیری هم غر میزنن؟!والا برای این مورد مشاورم فکر نکنم بتونه راه حلی بده😅🤦‍♀️بحث استا ...

مادر اگ مادر باشه هر روزم بری خونش درش ب روی تو بازه، ملت همه دختر دارن همه هم پلاسن خونه بابا مامانشون . اگرم نرن زنگ میزنن ک چرا نیومدی، حالا ما شش ما یبارم میریم ابرومو جلو شوهرم میبرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل حرف زدن ببین اول چیه بعد ماهی ۱با. زیاد؟

قبل تاپیک زدن یه دور بخون چی نوشتی بعد منتشرش کن

کف دستمونو بو نکردیم بدونیم ماهی چندبار میره اینجوری که تو گفتی فکرکردم هروز پا میشه میره

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

مادر اگ مادر باشه هر روزم بری خونش درش ب روی تو بازه، ملت همه دختر دارن همه هم پلاسن خونه بابا مامان ...

دخترم اگه دختر باشه از خودش میفهمه اون مادرم سال ها پاسوز بچه هاش بوده حداقل بعد عروس کردن و داماد کردنه بچه هاش حق اینو داره یه روزایی تنها باشه😉

قبل تاپیک زدن یه دور بخون چی نوشتی بعد منتشرش کنکف دستمونو بو نکردیم بدونیم ماهی چندبار میره اینجوری ...

فک کن حتی هروز هم بیاد خیر سرش مادر فقط برا عروس شو پسرش خودشو جرمیده

...

دخترم اگه دختر باشه از خودش میفهمه اون مادرم سال ها پاسوز بچه هاش بوده حداقل بعد عروس کردن و داماد ک ...

داماد بدبخت کجا میاد هروز مادرم عروسش پسرش ۲۴ساعت اونجان مهم نیست چون خاطر اونا عزیز اونا نباشن اینم دیونه براشون

...

دخترم اگه دختر باشه از خودش میفهمه اون مادرم سال ها پاسوز بچه هاش بوده حداقل بعد عروس کردن و داماد ک ...

حرفت درسته ولی ما ک ارزومون بود ک هر روز بریم بگن نیا به شوخی نه اینکه شش ماه یبار بری اتیشت بزنن بفرستنت

فک کن حتی هروز هم بیاد خیر سرش مادر فقط برا عروس شو پسرش خودشو جرمیده

هروز بی انصافیه قبول کن آدم تا تو شرایطش قرار نگیره متوجه نمیشه

الان میگی من درآینده هروز خودم زنگ میزنم بیاد ولی یه وقتایی حال نداری دوس داری تنها باشی غیر اینه؟

نهایت هفته دوروز سه روز اوکیه برای رفتن 

داماد بدبخت کجا میاد هروز مادرم عروسش پسرش ۲۴ساعت اونجان مهم نیست چون خاطر اونا عزیز اونا نباشن اینم ...

خب مادرت پسر دوسته یا عروستون خیلی خودشیرینه

حرفت درسته ولی ما ک ارزومون بود ک هر روز بریم بگن نیا به شوخی نه اینکه شش ماه یبار بری اتیشت بزنن بف ...

چی بگم والا واقعا منطق یسری خانواده هارو نمیفهمم

هروز بی انصافیه قبول کن آدم تا تو شرایطش قرار نگیره متوجه نمیشهالان میگی من درآینده هروز خودم زنگ می ...

نگفتم اینده الان جدام خودم گفتم بیا نرو اونجا اون ماهی ۱بار می رفت عروسش هروز اونجا بود ذوق می کرد مادرم

...