2777
2789
عنوان

قرض دادن لباس

164 بازدید | 17 پست

من عیدیه مانتوخریدم کلادوسه بارپوشیدمش خیلی کم پوشیدم که کهنه نشه همین چندروزپیش به خواهرم گفتم لباس میخرم دلم نمیادبپوشم که کهنه نشه حالاامشب خواهرم گفته فردامیخوام برم لیزر مانتو  توبهم بده بپوشم درصورتی که میدونه خودم نمیپوشمش که نوبمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قرض میدم ولی این مدلی که ، مانتو مجلسی و خاص، بدم طرف دم دست استفاده کنه، واقعا زورم میاد

میگم وقتی میبینه خودم نمیپوشم نبایدتوقع میداشت اونم که مانتوم پولکیه روتخت میخواددرازبکشه واسه لیزر 

بخدا مال دنیا ارزش نداره

اخه بعضیا واقعا رو دارن.

اسی بلانسبت خواهر شما.

خواهر بزرگه خود من، جالبه تا به من میرسه نصیحت که به خودت برس و حالا خیلیم پس انداز نکن.

برای مهمونیا حتما از قبل تدارک لباس ببین و ....

حالا تا مخصوصا طرف شوهرش مراسمی دارن، میاد لباسای من میگیره.

تا اینجاش اوکی، خواهرم.

اون دفعه عید ما و خانواده شوهرش باهم دعوت گرفت، یه کت و سارافون مرتب و پوشیده داشتم، اومدم بپوشم، والله دیدم ، این ۴،۵ بار خواهرم تو مهمونیای اونا پوشیده.

گفتم شانسم که ندارم، الان خواهرشوهراش میگن، این مال خواهرمه که من پوشیدم

میگم وقتی میبینه خودم نمیپوشم نبایدتوقع میداشت اونم که مانتوم پولکیه روتخت میخواددرازبکشه واسه لیزر

وقتی میخوادلیزرکنه لخت میشه نانتودرمیاره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اخه بعضیا واقعا رو دارن.اسی بلانسبت خواهر شما.خواهر بزرگه خود من، جالبه تا به من میرسه نصیحت که به خ ...

ببین باور کن این چیزا اهمیت نداره واقعا البته واسه خواهر خوب من دو تا خواهر دارم یکیش ب خونش تشنم چند ماهه ندیدمش ولی با یکیش لباس عوض بدل میکنیم

کاربری دست دو نفره ✋️ 

ببین باور کن این چیزا اهمیت نداره واقعا البته واسه خواهر خوب من دو تا خواهر دارم یکیش ب خونش تشنم چن ...

دقیقا حرفم اینه، اولا توقعات دو طرفه باشه.

در ثانی طرف اونجور برای من منبر میره، تهش با لباس من میره، واقعا زورم میاد.

بدبختی من جلو این خواهرم لال میشم.

نمیدونم چرا.

شوهرم همیشه میگه چرا تو ازش میترسی.

ما از پدر دخترعموییم، خواهرم دختر اول مامانم و قبل تولدش عموم فوت شده، بعد مامانم زن بابای ما میشه که ۵ تا هم ما بچه ایم.

خواهرم کلا حساس ، منم واقعا هم به خاطر بزرگتر بودن و اینکه پدر نداره، به خدا هیچی نمیگم بهش.