2777
2789
ممنونم عزیزم برای زندگیم دعا کن توشرایط بدیم

به روی چشمم الان ناپاکم 

انشالله فردا یا پس فردا به حالت عادی برگردم سر نماز به یادت خواهم بود🥑

آواکادو سایت🥑                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیکای قبلم بخون رتستش اونقدرگریه کردم نمیتونم خوب تایپ کنم طولانی

عزیزم کاش میشد جدا شی با پول مهریت خونه اجاره کنی و تنها زندگی کنی

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

من از دست معلم دخترم ناراحتم  وبی حوابی زده به سرم 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
همدردیم

ازدواج دومم وباز ب مشکل خوردم خانوادمم حامی نیستن وکلی عدابم دادن موندم چکارکنم کجابرم

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

از شوهرم و خانوادش شانس نیاوردمو حدود ۱۲روزه مادرمم از دست دادم فوت شدهخانواده شوهرم کاری کرده بودن ...

تسلیت میگم عزیزم🫂مسفهممت خیلی زیاد منم ازدوطرف تحت فشار شوهری ک توبدترین شرایط ولم کرد

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

عزیزم کاش میشد جدا شی با پول مهریت خونه اجاره کنی و تنها زندگی کنی

میخوام برم ازپیششون تواین شرایط سخت حمایتم ک نکردن هیچ زخم زبون کتک میگن چراحالت بد!! 

خیلییی

ی فکراساسی کن من بخاطروابستگی حیلی اسیب دیدم

من خودم خانوادم پشتم نیستن مادرم هست ولی بابام نه به خاطر همین خیلی جاها جلوی شوهرم کوتاه میام می‌دونم راه برگشت ندارم

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
الهی خدا همین امروز هم برا تو هم برا من بند بزنه ....

انتظارمعجزه دارم ازخدا چون ب تهش رسیدم