2777
2789
میخام بزنم

منم می‌خوام بزنم ولی کلا حال نمیکنم چیز اضافی بهم وصل باشه مثلا مژه و ناخونم به زور تحمل میکنم

نمیدونم اون چه حالی داره

اصلا فک کردم به اینکه همچین چیزی تو وجودم باشه برام سخته

دلم میخواست پروتز انجام بدم ولی خب گرونهو سخت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم می‌خوام بزنم ولی کلا حال نمیکنم چیز اضافی بهم وصل باشه مثلا مژه و ناخونم به زور تحمل میکنمنمیدون ...

خب وقتی انقدر بهت حس بدی میده چرا اصلا انجامش بدی

چه اجباریه

چرا خانوما اینجوری شدن😐

منم میخوام بزنم خودم حس میکنم چونم یه سانت عقبه😄

ولی همه میگن که حساس شدم همچین چیزی نیست و همه چیم اوکیه

اگه کسی تجربه داشته ممنون میشم لایک کنه بیام بخونم

آواکادو سایت🥑                                                            

مشکل چونه ات چیه مگه

بدخواهِ مولا که بی تقصیر نمیشه ،عاقل که با آل علی درگیر نمیشه ،با آب زمزم هم هزار دفعه بشوری، یکی مثل معاویه که تطهیر نمیشه........... این ظلم های بی حدشان، افکار تیره و بدشان،آژیر های ممتدشان، سوراخ های گنبدشان، این موش های شب زده را، ای گربه ها شکار کنید🇮🇷 #جانم_فدای_رهبر 

اصلا هم چیز اضافی بهت وصل نیس اصلا حسش نمیکنی فقط وقتی میری جلو اینه میگی کاش زودتر میزدم😍

فقط جایی برو که دکترش واقعا خوب باشه

من فول فیس برای اولین بار دوهفته پیش انجام دادم ولی خیلی چهره الانم دوست دارم بتونم برای ترمیمم برم که موندگاربشه دیگه تا یکی دوسال راحتم