2777
2789
عنوان

گره در زندگی

193 بازدید | 18 پست

چرا هرکار میکنم توش یه گره میوفته؟

علاقم به درس خوندن از بین رفته 

کلا حس هیچ کاریو ندارم 

خانوادم الکی بدون هیچ دلیلی میپرن بهم؟

از غروب به بعدم حوصلم خیلی سر میره و احساس ناامیدی بهم دست میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه همین شدن

ولی دور و بریای من همه موفقن 

به همه کاراشونم میرسن

اما من هرکاری میکنم نمیتونم نه اینکه نخام 

نهایت یه روز بشینم همه کارامو بکنم فرداش دوباره همون آش و همون کاسه 

همه میگن خودت تنبلی باید اراده کنی و اینا ولی بحدا هرکاری میکنم نمیشه

اصلا هیچ انگیزه ای ندارم 

ولی دور و بریای من همه موفقن به همه کاراشونم میرسناما من هرکاری میکنم نمیتونم نه اینکه نخام نهایت یه ...

نه تو تنبل نیستی گاهی واقعا به هر دری بزنی انگار نمیشه 

یکم بیشتر استراحت کن هدفات رو بنویس

و مطمین باش به وقتش همه چی برات درست میشه

امیدت رو از دست نده

ممنون از دلگرمیت

من ده سال بااین  فرمون پیش رفتم...

تااینکه یه دوره ژورنالینک دیدم وشروع به اجراش کردم .میگفت کوچکترین کاری که براتونسخته انجام دادید .تیک بزنید وبعد۵کار جایزه بدید بخودتون.خب من از کار خونه شروع کردم بشدت تنبل بی نظم بودم.تیک میردم جایزه میگرفتم.روزای اول فقط دوسه کار انجام دادم ولی کم کم بیشتر شد.مطالعه وارد کردم.بازی به بچه ها.وبرنامه هایی که حس زندگی رو در من بیدار می کرد.وبه خودم پاداشدادم ودادم.من دوره رایگانش دیدم .پاداش من.قهوه .فیلم.اهنگ مورد علاقه ام.بیرون رفتن.پیاده روی وچرت کوتاه بود.

من بااین دوره باور هام اصلاح کردم .از خودم باور ادم افسرده تنبل بدرد نخور ساخته بودم.نمازم شروع کردم.قران خوندن....باید بنویسید و هردوهفته مثلا یه کاری ک براتون سخت هست بیارید تو برنامه وبراش قدم کوچیکی بردارید