2777
2789
عنوان

خیلی خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 35 پست
دیگه منی که دوماه دیگه تازه میخواد ۱۸ سالم بشه همه ی سختیارو ب چشم دیدم کلا حالم خوب نیست شوقی واسه ...

اخه تو که هنوز سنی نداری عزیز دلم ، استارت تو هر کاری بزنی قطعا به قله میرسی

اخه تو که هنوز سنی نداری عزیز دلم ، استارت تو هر کاری بزنی قطعا به قله میرسی

اصلا نمیتونم استارت بزنم بخاطر بی پدر مادری مجبور شدم تو سن کم ازدواج کنم الانم ک بچه دارم خانه داری بچه داری واقعا بریدم همسنامو میبینم حسرت میخورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نمیتونم استارت بزنم بخاطر بی پدر مادری مجبور شدم تو سن کم ازدواج کنم الانم ک بچه دارم خانه داری ...

حق داری قشنگم ، ولی عزیزم اینجوری فکر کن که چند سال دیگه تو خیلی چیز ها داری که همسن هات ندارن و حسرتش رو میخورن 

اگر همسرت آدم خوبی سعی کن ازش کمک بخوای برای ادامه تحصیل یا یادگیری یه مهارت که بهش علاقه مندی وگرنه ممکن خدایی نکرده درگیر افسردگی بشی

خستگی مثبت داریم خستگی منفی ... برو سرکار

چون با دانشگاه و کار سرم گرمه فرصت تایم گذاشتن با اعضای خانواده رو ندارم و از طرفی الان مجبور شدم کلا برنامه های چند سال اخیرم رو تغییر بدم یه جورایی انگار از زیر خط فقر مجبورم خودم رو بسازم و این خیلی اذیت کننده است حس میکنم تو دوئل زندگیم از همه چیز عقب افتادم و دیگه زندگی برام قشنگ نیست