سلام دوستان من خیلی اشتهام زیاده و مدام پرخوری میکنم.اصلا نمیتونم یه ذره از غذام کم کنم یا یه کم ورزش کنم روز به روزهم دارم چاق تر میشم.کسی میدونه چطور میشه اشتهام رو کم کنم و لاغربشم
مواد فیبردار زیادتر بخور. تاحجم معده رو بگیره. چیزایی که دوست نداری درست کن.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم یه مدت اینجوری بودم رفتم دکتر گفت یک ربع قبل از غذا یه لیوان اب بنوش یا اب لیمو قبل از غذا باعث کاهش اشتها میشه البته اگه زخم معده نداشته باشین دومین کارم که میتونین انجام بدین روغن کنجد استفاده کنین
باور کن باور کن فقط اگر یک کیلو کم کنی انگیزه پیدا میکنی ۱۰۰۰برابر فقط کافیه یک کم کمرشلوارت گشاد بشه یا یکی ببینتت بگه چقدر لاغر شدی تمومه دیگه دلت نمیاد بخوری .بکشنت هفت رنگ پلو هم بزارن جلوت لب نمیزنی به حرفهام فکر کن